ترامپ یک میلیاردر را به عنوان معاون وزیر دفاع انتخاب کرد

دوشنبه 3 دی 1403
08:23
ترامپ یک میلیاردر را به عنوان معاون وزیر دفاع انتخاب کرد دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا روز یکشنبه گفت: استفان فاینبرگ سرمایه گذار میلیاردر را به عنوان معاون وزیر دفاع معرفی کرده است.

العالم ـ آمریکا

به گزارش رویترز، فاینبرگ یکی از مدیران اجرای شرکت «سربروس کپیتال منیجمنت ال پی» است که در شرکت های نظامی آمریکا سرمایه گذاری کرده است.

او در ۲۰۱۷-۲۰۲۱ دولت ترامپ در کاخ سفید در هیات مشاوران اطلاعاتی وی حضور داشت.

فاینبرگ به عنوان مقام شماره ۲ در پنتاگون، زیر نظر پیت هگزث مجری سابق شبکه فاکس نیوز و فرد مورد نظر ترامپ به عنوان وزیر دفاع آمریکا خدمت خواهد کرد.

هگزث با اتهاماتی در خصوص سوءمصرف الکل و مسائل اخلاقی مواجه است. وی هرگونه تخلفی را رد کرده است.

ترامپ همچنین البریج کولبی را به عنوان معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاسی معرفی کرد که فرد شماره ۳ در پنتاگون، محسوب می شود.

کولبی که یکی از منتقدان سرسخت چین است، در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ به عنوان یک مقام ارشد پنتاگون در دولت او حضور داشت.

به گزارش ایرنا، با نزدیک‌ شدن به زمان آغاز دولت دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ، متحدان آمریکا نگران انتخاب‌های ابهام‌آمیز رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا برای حوزه‌های کلیدی در واشنگتن هستند.

ترامپ ماه آینده میلادی (۲۰ ژانویه) به صورت رسمی سوگند خواهد خورد.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا