هیل: ترامپ رویکرد مذاکره با ایران را در پیش خواهد گرفت

سه شنبه 4 دی 1403
17:46
هیل: ترامپ رویکرد مذاکره با ایران را در پیش خواهد گرفت
تارنمای آمریکایی «هیل» در مقاله‌ای با اشاره به نقش اساسی انرژی ارزان در پیشبرد اهداف اقتصادی دونالد ترامپ نوشت که وی به همین منظور احتمالا رویکرد مذاکره را در رابطه با ایران در پیش خواهد گرفت.

العالم - آمریکا

در این مقاله تارنمای هیل آمده است: به دلیل آنکه ترامپ به دنبال نفت ارزان برای افزایش رشد اقتصادی آمریکاست، از جنگ با ایران پرهیز خواهد کرد. اگر خلیج فارس درگیر جنگ شود، تهران می ‌تواند تنگه هرمز را مین‌گذاری کرده و جلوی حمل ۳۰ درصد از محموله های نفتی و ۲۰ درصد از محوله‌های گازی را بگیرد.

در ادامه این نوشتار آمده است: گرچه رئیس جمهوری منتخب آمریکا تاکید کرده اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی دهد، با این حال وی احتمالاً در بدو امر رویکرد مذاکره‌ را محک می زند. او برای این کار نیاز به واسطه ای دارد که منطقه و نقش آفرینان آن را به خوبی بشناسد.

چندین کشور عربی دور دوم ریاست جمهوری ترامپ را فرصتی برای برقراری روابط تجاری بیشتر با آمریکا می دانند که در میان آنها قطر که ترامپ سابقه ای سازنده با آن دارد، گزینه مناسبی به نظر می رسد.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی دولت بایدن به تازگی به سی ان ان گفته بود که ترامپ می‌تواند در رسیدن به توافق هسته ‌ای با ایران، نقشی کلیدی ایفا کند.

وندی شرمن، دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه دولت اوباما، نیز اخیرا ضمن اذعان به افزایش توانمندی هسته‌ ای ایران و همچنین دشوار بودن تحقق وعده ترامپ برای توافق با تهران، گفت که دونالد ترامپ قصد مذاکره با ایران و دستیابی به یک توافق بهتر را دارد.

با این حال، ترامپ به تازگی و در مصاحبه با هفته نامه تایم در پاسخ به سوال "ایران اخیراً برای ترور شما نقشه کشیده است. شانس جنگ با ایران در دوره بعدی شما چقدر است؟ "، گفت: هر اتفاقی ممکن است بیفتد. این یک وضعیت بسیار ناپایدار است.

وی اندکی پس از این مصاحبه نیز از پاسخ به سوالی در مورد حمله پیشدستانه آمریکا به ایران و یا حمایت از اقدام مشابه اسرائیل خودداری کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی