درگیری مبارزان فلسطینی با نیروهای تشکیلات خودگردان + فیلم

شنبه 8 دی 1403
02:29
منابع خبری گزارش دادند که هم اکنون درگیری‌های شدیدی میان مبارزان فلسطینی با نیروهای تشکیلات خودگردان در اردوگاه جنین در جریان است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش بامداد شنبه رسانه‌های فلسطینی، نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطین بار دیگر با یورش به شهر و اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری با مبارزان فلسطینی درگیر شدند.

رادیو الاقصی اعلام کرد که در این درگیری‌ها، نیروهای تشکیلات خودگردان منزل متعلق به خانواده «ابو السمن» در کنار مسجد الاسیر را به آتش کشیدند.

شبکه خبری الجزیره نیز از زخمی شدن شماری از نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان در درگیری با مبارزان فلسطینی خبر داد.

نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در روزهای اخیر به مناطق مختلف کرانه باختری از جمله اردوگاه جنین یورش بردند که مبارزان مقاومت در آنجا با آنها مقابله کرده و درگیری شدیدی میان دو طرف رخ داد.

به نظر می‌رسد که یورش نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به کرانه باختری برای بازداشت تعدادی از مبارزان مقاومت انجام شده است.

مردم و گروه‌های مبارز فلسطینی در مناسبت‌های مختلف اعلام کرده‌اند که این تشکیلات به جای دفاع از فلسطینیان به بازوی اجرایی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس تبدیل شده و در تلاش برای محدود کردن فعالیت مبارزان فلسطینی علیه اشغالگران است.

آنها بارها از مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین خواسته‌اند که به همکاری‌های امنیتی با اشغالگران پایان داده و در کنار ملت خود بایستند.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) پیش از این با صدور بیانه‌ای، ادامه عملیات امنیتی نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطین در اردوگاه جنین را جنایتی تمام عیار علیه فلسطینیان دانست.

حماس افزود: ادامه عملیات امنیتی نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطین در اردوگاه جنین در روزهای اخیر جنایتی تمام عیار و مستلزم ادامه بسیج همگانی برای شکستن محاصره و حمایت از رزمندگان مقاومت است.

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو