عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیمای مسافربری

شنبه 8 دی 1403
16:31
عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیمای مسافربری رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان بابت سقوط هواپیمای این کشور در حریم هوایی روسیه عذرخواهی و با خانواده‌های کشته‌شدگان ابراز هم‌دردی کرد.

العالم ـ اروپا

به گزارش اسپوتنیک، در گفت‌وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین و الهام علی‌اف روسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان، که درباره سقوط هواپیمای مسافربری آزال سخن گفتند، اعلام شد که «هواپیمای آذربایجان در جریان حملات پهپادهای اوکراینی و عملیات پدافند هوایی روسیه، تلاش کرده در گروژنی فرود بیاید».
رئیس جمهور روسیه دراین گفت وگو به دلیل وقوع این حادثه تلخ در حریم هوایی روسیه عذرخواهی و با خانواده قربانیان ابراز همدردی عمیق و صمیمانه کرد.
سقوطوزارت حمل‌و‌نقل و هواپیمایی جمهوری آذربایجان در پی سقوط هواپیمای مسافربری این کشور و در میانه گمانه‌زنی‌ها در مورد نقش روسیه در این حادثه، به طور رسمی اعلام کرده بود که این هواپیما بر اثر برخورد خارجی سقوط کرده است.

هواپیمای مسافربری جمهوری آذربایجان پرواز باکو به گروژنی روسیه روز چهارشنبه / ۵ دی ماه پس‌از درخواست فرود اضطراری در آکتائوی قزاقستان سقوط کرد.

این هواپیما ۶۷ مسافر و ۵ خدمه داشت که طبق گزارش‌ وزارت امور اضطراری قزاقستان دست‌کم ۲۹ نفر از سرنشینان آن نجات یافته و در بیمارستان بستری شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه