تحلیل رسانه آمریکایی از مسیر دشوار ترامپ در جنگ تجاری با چین

شنبه 15 دی 1403
21:38
تحلیل رسانه آمریکایی از مسیر دشوار ترامپ در جنگ تجاری با چین
«اکسیوس» پیش بینی کرد که «دونالد ترامپ» برای موفقیت در جنگ تجاری خود با چین مشکلات فراوانی خواهد داشت و او هر چه قدر هم تلاش کند، قادر به ایجاد اختلال چشمگیر در مبادلات دوجانبه نیست.

العالم - آمریکا

این پایگاه خبری-تحلیلی اضافه کرد که اگر «دونالد ترامپ» موفق شود کسری تجاری ایالات متحده با چین را به طور قابل توجهی کاهش دهد، این کار را برخلاف جریان تاریخ و انتظارات بازار انجام داده است زیرا وقتی رئیس جمهور منتخب کسری تجاری با چین را در صدر لیست مسائل خود بیان می کند، به آن معنی است که وی سعی دارد با حجم وسیعی از الگوهای تجاری تثبیت‌شده در جهان مقابله می‌کند.

این گزارش با ارائه آمار عنوان داشت: کسری تجاری آمریکا با چین – یعنی واردات پس از کسر صادرات – از سال ۲۰۰۵ به بعد بیشتر از ۲۰۰ میلیارد دلار بوده است. این کسری در سال ۲۰۱۸ یعنی در دومین سال از دوره نخست ریاست جمهوری ترامپ، به رکورد ۴۱۸ میلیارد دلار رسید.

جدول تجارت آمریکا و چین از سال ۱۹۹۲

اکسیوس با بیان اینکه ایالات متحده مجموعه گسترده‌ای از کالاها را از چین وارد می‌کند، اما در مقابل صادرات بسیار کمی به چین دارد، افزود: تعرفه‌هایی که ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری بر کالاهای چینی اعمال کرد و سپس توسط رئیس‌جمهور بایدن حفظ شد، تغییر چندانی در این الگو ایجاد نکرد.

گزارش دلیل این امر را در کاهش همزمان صادرات و واردات آمریکا دانست و تصریح کرد: اگر ترامپ وعده خود برای اعمال تعرفه ۶۰ درصدی بر کالاهای چینی را عملی کند، این الگو احتمالاً بار دیگر تکرار خواهد شد زیرا در واکنش به این امر صادرات ما نیز به شکل مشابه مشمول تعرفه‌های تلافی‌جویانه خواهد شد.

به گزارش ایرنا،‌ این تارنمای تحلیلی در پایان عنوان داشت اکنون بازار در برابر تهدید یک جنگ تجاری تا حد زیادی آرام است، شاید دلیل آن نبود تجربه از وقوع چنین جنگی در دوره معاصر باشد، شاید به این دلیل که حجم عظیمی از پول بین چین و ایالات متحده در جریان است و هرقدر هم ترامپ تلاش کند، نمی‌تواند مبادله دوطرف را به طور قابل توجهی مختل کند.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه