حماس خواهان پیکر شهید السنوار شد

سه شنبه 25 دی 1403
03:08
حماس خواهان پیکر شهید السنوار شد برخی منابع آگاه فاش کردند که با نزدیک شدن به توافق برای آتش‌بس در نوار غزه، حماس خواستار تحویل پیکر یحیی السنوار بعنوان بخشی از مرحله اول تبادل اسرا شده است.

العالم-فلسطین اشغالی

شبکه الحدث عربستان به نقل از این منابع که به نامشان اشاره نکرده، افزود که اسرائیل در حال مذاکره با میانجی‌ها درباره تبعید برادر السنوار از غزه است.

شهید یحیی السنوار در مهرماه سال جاری طی درگیری میدانی و رو در رو با نظامیان صهیونیست در حالی که یونیفرم نظامی به تن داشت به شهادت رسید.

رژیم صهیونیستی پس از شهادت رسیدن السنوار در رفح واقع در جنوب غزه پیکر وی را به اراضی اشغالی انتقال داد.

طبق گزارش‌ها، طرفین توافق کرده‌اند که شرایط اسرا در زندان‌های اسرائیل به‌صورت فوری بهبود یابد.

در همین حال، هیأتی از جنبش حماس اعلام کرد که مذاکرات برای آتش‌بس در غزه پیشرفت‌های خوبی داشته است و این جنبش "با این تلاش‌ها و تحولات به‌صورت مثبت برخورد می‌کند. "

این اظهارات در بیانیه‌ای از سوی حماس و پس از دیدار این هیأت به ریاست خلیل الحیه با تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در دوحه منتشر شده است.

ساعاتی پیش بود که دیوان امیری قطر خبر داد که یک هیأت بلندپایه از جنبش حماس به ریاست خلیل الحیه امروز دوشنبه با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر دیدار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است