اعتراف اسراییلی: نابودی حماس هرگز محقق نخواهد شد

چهارشنبه 26 دی 1403
20:57
اعتراف اسراییلی: نابودی حماس هرگز محقق نخواهد شد تحلیلگر نظامی اسرائیلی گفت که مذاکرات جاری میان رژیم صهیونیستی و حماس درباره توافق به منظور مبادله اسرا و آتش بس به پایان خود نزدیک شده است.

العالمفلسطین اشغالی

به گزارش العالم ، عاموس هرییل در مقاله ای که در روزنامه عبری هاآرتص منتشر شد، افزود که این توافق چند روز قبل از تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا و تحت فشار شدید این کشور انجام می شود.

او گفت: بنیامین نتنیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی هنوز هم می‌ تواند توافق را زیر پا بگذارد که در گذشته بارها چنین کاری را انجام داده است.

هرییل با تاکید به این که مداخله ترامپ بیشترین تاثیر را در این مذاکرات دارد، خاطر نشان کرد: رئیس جمهور جدید آمریکا در مقایسه با جو بایدن رئیس جمهور فعلی ابزارهای تاثیرگذار قدرتمندی بر نتنیاهو و میانجیگران مصری و قطری دارد.

وی به تلفات وارده به اسرای صهیونیست اشاره کرد و گفت که در ماههای اخیر هشت نفر از اسرای اسرائیلی جان باختند که دو نفر از آنها در بمباران اسرائیلی کشته شدند.

وی افزود: همچنین در این مدت 122 نظامی اسرائیلی کشته شدند که بیش از یک سوم آنان در عملیات نظامی در جبالیا، بیت لاهیا و بیت حانون بود که از اکتبر گذشته آغاز شد.

هرییل با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی برای تحقق توافق باید امتیازات بزرگی بدهد، تاکید کرد که هدف دوم اعلام شده از جنگ غزه که نابودی حماس است، هرگز محقق نخواهد شد علاوه بر آن که این توافق کنترل واقعی حرکت ساکنان فلسطینی در بازگشت به شمال غزه را تضمین نمی کند.

وی تاکید کرد که تل آویو همچنین باید امتیازات دردناک را زیر فشار ترامپ بدهد تا بتواند اسرا را زنده بازگرداند.

هرییل با بیان اینکه ارتش صهیونیستی در غزه در حال فرسوده شدن است، خاطرنشان کرد: پنج سرباز از تیپ ناحال دیروز در بیت حانون کشته و هشت تن دیگر به شدت مجروح شدند.

وی افزود: تعداد زیاد کشته‌ها انتقاداتی را در محافل رژیم صهیونیستی درباره اثربخشی عملیات نظامی جاری برانگیخته است.

0% ...

آخرین اخبار

مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند