لحظه‌شماری برای آغاز آتش‌بس در غزه

يکشنبه 30 دی 1403
08:43
لحظه‌شماری برای آغاز آتش‌بس در غزه مردم فلسطین در غزه در انتظار اجرایی شدن توافق آتش بس تا ساعتی دیگر هستند و این امیدواری است که بمباران و کشتار خونین رژیم صهیونیستی پس از ۴۷۰ روز متوقف شود.

العالم - فلسطین اشغالی

مردم فلسطین در نوار غزه در انتظار اجرایی شدن توافق آتش‌بس هستند که قرار است ظرف یک ساعت آینده به مرحله اجرا درآید.

توافق آتش‌بس در مرحله اول به مدت شش هفته، آزادی 33 زندانی اسرائیلی در غزه را پیش‌بینی کرده است.

در مقابل، رژیم اسرائیل متعهد به آزادسازی 737 زندانی فلسطینی خواهد شد.

همچنین سه زن اسیر اسرائیلی عصر امروز آزاد خواهند شد و به ازای هر اسیر اسرائیلی، 30 اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند.

منابع خبری گزارش داد که ارتش رژیم اسرائیل عقب‌نشینی خودروهای خود را از مرکز شهر رفح به سمت محور فیلادلفیا در مرز با مصر آغاز کرده است.

رادیو ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد که گردان ۹۳۲ از نوار غزه عقب‌نشینی کرده است.

وزارت خارجه قطر اعلام کرد که آتش‌بس در غزه از ساعت ۰۸:۳۰ صبح یکشنبه به وقت محلی آغاز خواهد شد و از برادران فلسطینی خواسته است تا نهایت احتیاط را به خرج دهند و منتظر دستورات منابع رسمی باشند.

جزئیات روز اول توافق شامل خروج نیروهای اشغالگر از مناطق مسکونی و ارسال ۶۰۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه به غزه در روز با نرخ است.

در روز اول توافق، روند مبادله بازداشت‌شدگان و زندانیان بر اساس ضوابط مشخصی که در توافقنامه قید شده، آغاز خواهد شد.

با این حال، در سحرگاه روز یکشنبه، حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل به غزه، جبلیه، دیرالبلاح، خان یونس و رفح ادامه داشت که نگرانی‌ها را درباره پایبندی به آتش‌بس افزایش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار تهران نسبت به راهبرد امنیت عاریتی/بقائی: ایران خصومتی باکشورهای جنوب خلیج فارس ندارد


مخبر: تنگه هرمز جز با اراده ملت ایران باز نخواهد شد


هشدار جدید ایران به شرکت‌های بین‌المللی بیمه دریانوردی


پاکستان: مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشرفت بزرگی داشته است


معاون رئیس‌جمهور: با مشارکت مردم از این برهه تاریخی عبور می‌کنیم


وزیران خارجه ترکیه و عربستان روز چهارشنبه در آنکارا دیدار می کنند


گرامیداشت چهلمین روز شهادت وزیر اطلاعات برگزار شد


افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران