پهپادهای نزاجا اهداف را از فاصله ۱۲ کیلومتری منهدم کردند

دوشنبه 1 بهمن 1403
13:21
پهپادهای نزاجا اهداف را از فاصله ۱۲ کیلومتری منهدم کردند فرمانده گروه پهپاد نیروی زمینی ارتش گفت: پهپادهای نزاجا در رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک این نیرو، توانستند به صورت همزمان اهداف مورد نظر را از فاصله ۱۲ کیلومتری با شلیک بمب‌های قائم منهدم کنند.

العالم - ایران

فرمانده گروه پهپاد نیروی زمینی ارتش، در حاشیه رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک این نیرو که در منطقه شمال شرق کشور برگزار شد، گفت: امروز نیروی زمینی ارتش با به دست آوردن فناوری تولید انواع پهپادهای ماموریتی، توانسته است به یکی از قدرتهای بزرگ در حوزه پهپادی تبدیل شود.

وی با اشاره به نقطه‌زنی پهپاد مهاجر 6 در این رزمایش افزود: پهپادهای نیروی زمینی ارتش با طی فاصله‌ای بیش از 200 کیلومتر در منطقه رزمایش، حاضر شده و ضمن پایش و شناسایی اطلاعاتی، عملیاتی و ارسال این داده‌ها به مرکز کنترل فرماندهی رزمایش، توانستند به صورت همزمان اهداف مورد نظر را از فاصله 12 کیلومتری با شلیک بمب‌های قائم منهدم سازند.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی


«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است