فرانسه دوباره حکم بازداشت «بشار اسد» را صادر کرد

چهارشنبه 3 بهمن 1403
13:49
فرانسه دوباره حکم بازداشت «بشار اسد» را صادر کرد قضات فرانسوی در راستای پیگیری پرونده یک فرانسوی سوری تبار، حکم بازداشت «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سابق سوریه را صادر کردند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز، یک منبع حقوقی گفت: قضات فرانسوی حکم بازداشت بشار اسد رئیس‌جمهوری سابق سوریه را به اتهام دست داشتن در جنایات جنگی، به ویژه حمله عمد به غیرنظامیان صادر کرده اند.

گفته می‌شود این حکم در راستای تحقیقات پرونده مربوط به صلاح ابونبور مرد فرانسوی سوری تبار صادر شده که مورخ ۷ ژوئن ۲۰۱۷ (اردیبهشت ۱۳۹۵) در یک بمبگذاری در سوریه کشته شد.

این دومین حکم بازداشتی است که قضات فرانسوی علیه اسد صادر می کنند. وی در ماه نوامبر سال ۲۰۲۳ (آبان ۱۴۰۲) میلادی نیز در حکمی به اتهام همدستی در جنایات علیه بشریت و مشارکت در جنایات جنگی محکوم شد. حکم یاد شده به دنبال تحقیقات فرانسه در مورد حملات شیمیایی اوت ۲۰۱۳ (مرداد ۱۳۹۲) در «دوما» و منطقه غوطه شرقی صادر شد که بیش از یک هزار کشته برجای گذاشت.

اما دولت اسد در گذشته استفاده از تسلیحات شیمیایی علیه مخالفان خود را در جریان جنگ داخلی در سوریه که از مارس ۲۰۱۱ آغاز شد، رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز


دستگیری تعداد ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی


درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود