گزارش العالم از چشم انتظاری خانواده‌های اسرای فلسطینی برای دیدار با فرزندان خود +فیلم

شنبه 6 بهمن 1403
20:35
خبرنگار العالم در رام‌الله گزارش داد که هزاران خانواده اسیران فلسطینی و رهبران مقاومت منتظر فرزندان اسیر خود هستند که اتوبوس‌های حامل اسرا آنها را به شهر رام‌الله آورده اند.

العالم - فلسطین اشغالی

فارس الصرفندی، خبرنگار العالم در رام‌الله واقع در کرانه باختری فلسطین روز شنبه گزارش داد: «برخی از اسیران فلسطینی زندانی که امروز آزاد شدند افرادی هستند که سال‌ها عمر و جوانی خود را در بازداشت سپری کرده‌اند. برخی از این زندانیان آزاد شده به خاطر صبر و شکیبایی خود، در سرزمین‌های فلسطینی «ژنرال» خوانده می‌شوند و قرار است به مصر تبعید شوند. بسیاری از اسرای فلسطینی نیز به رام‌الله و سپس به شهرهای خود در کرانه باختری منتقل می‌شوند.»

بنابر این گزارش، اسیرانی که آزاد شده اند تنها از یک جناح نیستند، بلکه از همه جناح‌های فلسطینی از جمله فتح، حماس، جبهه مردمی، جبهه دموکراتیک و جهاد اسلامی هستند. همه رهبران جناح‌های فلسطینی حضور دارند و منتظر اسیران زندانی خود هستند.

رمزی رباح، عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین و عضو دفتر سیاسی جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین، در گفت و گو با خبرنگار العالم اظهار داشت: «وحدت جناح‌های مقاومت بین اسیران هم وجود دارد و امروز نیز انبوه جمعیتی که برای استقبال از اسرای قهرمان خود آمده، متحد شده‌اند. امروز ضروری است که نیروهای فلسطینی در عرصه سیاسی و میدانی در گسترده‌ترین مقاومت و پایداری در برابر اشغالگری متحد شوند.»

بنابر این گزارش، بعد از ظهر امروز (شنبه) سه اتوبوس 114 اسیر آزاد شده فلسطینی را به شهر رام‌الله منتقل کرد.

شبکه 12 اسرائیل نیز به نوبه خود از آغاز انتقال اسرای فلسطینی از زندان «کتزیوت» در صحرای نقب برای آمادگی ورود آنها به گذرگاه «کرم ابو سالم» در مرز باریکه غزه خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد