لاپید: دوستان نتانیاهو می‌خواهند اسراییل در باتلاق خون غرق شود

چهارشنبه 24 بهمن 1403
12:43
لاپید: دوستان نتانیاهو می‌خواهند اسراییل در باتلاق خون غرق شود
رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی از وزیران تندرو به ویژه وزیر دارایی این رژیم که با نادیده گرفتن اسرای اسرائیلی در غزه، خواستار از سرگیری جنگ شدند، به شدت انتقاد کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«یائیر لاپید» رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی به «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر تندرو دارایی این رژیم تاخت و گفت او خواهان آزادی اسرای صهیونیست نیست و حزب «صهیونیسم مذهبی» به ریاست اسموتریچ می‌خواهد رژیم صهیونیستی را در باتلاقی از خون غرق کند.

اسموتریچ در جلسه روز سه‌شنبه کابینه رژیم صهیونیستی و نیز برخی از وزرای وابسته به حزب لیکود، حمایت خود را از شروع مجدد و فوری جنگ در غزه اعلام کردند و خواستند کابینه منتظر اقدام حماس در مورد آزادی یا عدم آزادی اسرای صهیونیستی نباشد.

سخنگوی گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرده است به دلیل عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به مفاد توافق آتش‌بس، تبادل اسرا را تعلیق کرده است.

اسموتریچ همچنین ضمن استقبال از اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که حماس را تهدید کرد در صورت عدم آزادی اسرای صهیونیستی تا ظهر روز شنبه آینده، درهای جهنم باز خواهند شد، خواستار قطع آب، برق، سوخت و کمک‌های بشردوستانه به روی غزه و از سرگیری جنگ در این باریکه شد.

لاپید در واکنش به این اظهارات گفت: بحران با حماس تا روز شنبه قابل حل است و ما می‌خواهیم به سمت یک توافق حرکت کنیم. توافق فعلی تبادل اسرا باید ادامه یابد. نتانیاهو باید همه اسرا را یک‌باره بازگرداند.

او ادامه داد: وظیفه ما اکنون آزادی اسرا از غزه است اما بازگشت به جنگ کاری است که در صورت نقض توافق می‌توانیم انجام دهیم. نمی‌دانم چرا برخی گمان می‌کنند بهتر است اسرا به بهانه جنگ ابدی در اسارت بمیرند.

لاپید گفت نمی‌داند که روز شنبه چه اتفاقی خواهد افتد زیرا دفتر نتانیاهو چهار بیانیه متناقض صادر کرده است اما با این حال اجرای توافق باید ادامه یابد.

رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی گفت که طرفدار «نابودی» حماس است اما ابتدا باید اسرای صهیونیست شوند و بهای آن توقف جنگ در حال حاضر خواهد بود.

در همین زمینه، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع صهیونیستی گزارش کرد: اگر حماس روز شنبه آینده سه اسیر صهیونیست را آزاد کند، توافق فعلی آتش‌بس و تبادل اسرا را ادامه خواهیم داد. عدم مذاکره درباره مرحله دوم آتش‌بس، تداوم این مرحله را به خطر می‌اندازد.

روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» هم به نقل از «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نوشت اگر حماس اسرای صهیونیستی را آزاد نکند، جنگ از سر گرفته خواهد شد. رژیم صهیونیستی برای احتمال حمله حماس علیه خود آماده است.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است


روایت تلخ روزنامه‌نگار فلسطینی از شکنجه‌ در زندان‌های اسرائیل+ فیلم


مفتی جعفری لبنان: «توافق چارچوب» فاجعه‌ای ملی برای خدمت به اهداف صهیونیستی است


 توافق چارچوب؛ دولت لبنان اشغالگری را تایید کرده است