هیئتی از حماس وارد قاهره شد

چهارشنبه 24 بهمن 1403
17:37
هیئتی از حماس وارد قاهره شد
هیئتی از جنبش حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش بس و تبادل اسرا وارد قاهره شد.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش حماس اعلام کرد هیئتی از این جنبش با ریاست «خلیل الحیه» رئیس حماس در نوار غزه وارد قاهره شد و دیدارهایی را با مسئولان مصری برای پیگیری اجرای توافق آتش بس و تبادل اسرا از طریق کمیته‌های فنی و میانجی‌ها آغاز کرد.

در این راستا سخنگوی حماس به تلویزیون العربی گفت: رژیم اشغالگر از اجرای برخی بندهای توافق آتش بس شانه خالی می‌کند. موضع ما واضح است و زبان تهدیدات آمریکا و اسرائیل را نمی‌پذیریم.

وی گفت: اسرائیل باید به اجرای بندهای توافق آتش بس پایبند باشد تا اسرا آزاد شوند. تماس‌هایی با کشورهای میانجی برای تکمیل اجرای توافق آتش بس برقرار شده است.

این سخنگو گفت: وعده‌هایی از سوی میانجی‌ها برای ملزم کردن رژیم اشغالگر به اجرای بندهای توافق آتش بس در غزه به ما داده شده است. ما از اسرائیل می‌خواهیم به پروتکل انسانی پایبند باشد.

پس از آنکه جنبش حماس در اعتراض به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس، از به تعویق افتادن تحویل اسیران صهیونیست خبر داد، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه شنبه رسما توقف مذاکرات مرحله دوم توافق تبادل اسیران را اعلام کرد.

نتانیاهو گفته بود: اگر حماس اسیران ما را تا ظهر شنبه آزاد نکند، آتش‌بس متوقف خواهد شد و به نحوی شدید به جنگ باز می‌گردیم. ما از موضع دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و دیدگاه تحول‌گرای او در مورد غزه استقبال کردیم.

0% ...

آخرین اخبار

تبریک وزرای خارجه عراق و ترکیه به عراقچی


رایزنی لندن و اسلام‌آباد درباره گام بعدی توافق ایران و آمریکا


اژه‌ای: اقتدار ملت ایران برخاسته از مکتب امام حسین(ع) است


پزشکیان: تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود


استقبال لبنانی‌ها از توافق ایران و آمریکا


واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید


انجمن علمای یمن: پیروزی ایران، اهداف دشمن آمریکایی و صهیونیستی را ناکام گذاشت


بقائی: پایان جنگ در لبنان بخش تفکیک‌ناپذیر تفاهم جامع آتش‌بس است


اعلام میزان تسهیلات بلاعوض واحدهای مسکونی خسارت دیده