امیر قطر وارد تهران شد

چهارشنبه 1 اسفند 1403
13:55
امیر قطر وارد تهران شد
«تمیم بن حمد بن خلیفه آل‌ثانی» امیر قطر به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ایرانی دقایقی پیش وارد تهران شد.

العالم - ایران

«شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل‌ثانی» امیر قطر امروز چهارشنبه یکم اسفند ۱۴۰۳ در سفری رسمی و به منظور دیدار و رایزنی با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور و سایر مقامات ایرانی دقایقی پیش با استقبال عباس علی آبادی وزیر نیرو وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.

تا ساعتی دیگر، مراسم استقبال رسمی از امیر قطر با حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجموعه فرهنگی - تاریخی سعد آباد تهران برگزار می شود.

«مسعود پزشکیان» ۱۱ مهر ۱۴۰۳ به منظور دیدار رسمی دو جانبه با امیر قطر و نیز شرکت در اجلاس مجمع گفت‌ وگوی همکاری آسیا به این کشور سفر کرده بود.

در این سفر مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و قطر ۶ سند و یادداشت تفاهم همکاری در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری، فرهنگی، آموزشی و ورزشی به امضا رساندند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود


استقبال لبنانی‌ها از توافق ایران و آمریکا


واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید


انجمن علمای یمن: پیروزی ایران، اهداف دشمن آمریکایی و صهیونیستی را ناکام گذاشت


بقائی: پایان جنگ در لبنان بخش تفکیک‌ناپذیر تفاهم جامع آتش‌بس است


اعلام میزان تسهیلات بلاعوض واحدهای مسکونی خسارت دیده


شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) وارد فاز جدید توسعه اقتصادی شد


فرمانده کل ارتش: دشمن فهمید باید به ایران احترام بگذارد


حجم تولید گندم نسبت به پارسال بیشتر شده است