تلاش ارتش سودان برای لغو محاصره شهر «ابیض» + فیلم

چهارشنبه 1 اسفند 1403
22:28
پس از تسلط ارتش سودان بر شهر «رهد»، نیروهای سودانی در تلاش برای فراهم کردن زمینه برای لغو محاصره شهر «الابیض» در شمال کردوان هستند که بر اثر بمباران مکرر نیروهای واکنش سریع آسیب زیادی دیده است.

العالم - آفریقا

به گزارش العالم از سودان، ارتش سودان در کردوان جنوبی، منطقه آچولیا را تحت کنترل خود درآورد تا بدین ترتیب نیروهای عبدالعزیز الحلو که از نیروهای واکنش سریع پشتیبانی می‌کنند، نابود شوند.

ارتش سودان در خارطوم، پایتخت سودان نیز با به دست گرفتن کنترل بیشتر مناطق استراتژیک، به آرامی در حال پیشروی است و در این راستا همچنین کامیون‌های تدارکاتی نیروهای واکنش سریع را که در مسیر کاخ ریاست جمهوری بودند، هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، نیروهای واکنش سریع همچنان با حمله به غیرنظامیان و حمله به برخی از مناطق ام درمان، تعدادی از شهروندان را کشتند و یا زخمی کردند.

این نیروها همچنین یک پهپاد را در منطقه الدبه در این ایالت شمالی سرنگون کردند و یک نفر را کشتند.

مردم سودان از ارتش خود حمایت مادی و معنوی کردند و با اشاره به دولت موازی با دولت سودان، بر مخالفت خود را با هر گونه تلاش برای تجزیه کشورشان تأکید کردند.

مردم سودان با گذشت بیش از بیست سال از جنگ، هنوز رنج و سختی های ناشی از جدایی سودان جنوبی را فراموش نکرده‌اند، و می بینند که همان صحنه ها با تلاش برای جدایی دارفور تکرار می شود. از این رو پاسخ آنان به تجزیه منفی بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد