پوتین و بن سلمان در گفت‌وگوی تلفنی: مذاکرات روسیه و آمریکا در قلب توجه

پنج‌شنبه 2 اسفند 1403
20:01
پوتین و بن سلمان در گفت‌وگوی تلفنی: مذاکرات روسیه و آمریکا در قلب توجه ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در تماس تلفنی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، از میزبانی ریاض برای مذاکرات بین روسیه و آمریکا قدردانی کرد. بن سلمان نیز بر لزوم گفت‌وگو به‌عنوان تنها راه حل بحران‌های بین‌المللی تأکید کرد.

العالم - اروپا

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در گفت‌وگوی تلفنی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، از نقش عربستان در میزبانی مذاکرات بین روسیه و آمریکا تشکر کرد. وی همچنین از تلاش‌های این کشور برای تقویت صلح و امنیت جهانی قدردانی کرد.

محمد بن سلمان در این تماس تلفنی تأکید کرد که گفت‌وگو تنها راه حل برای تمامی بحران‌های بین‌المللی است. وی همچنین بیان کرد که عربستان سعودی متعهد به انجام تمام تلاش‌های ممکن برای تقویت امنیت و صلح در سطح جهان است.

ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در تماسی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند و برای دیدار حضوری توافق نمودند.

وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا نیز در شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تماس تلفنی بر پایبندی خود به همکاری برای حل و فصل مسائل دوجانبه، مناقشه اوکراین و همچنین موضوع فلسطین تأکید کردند.

در پی این تماس‌ها، هیئت‌های روسیه و آمریکا به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور، ساعت ۱۰:۳۰ صبح سه‌شنبه ۳۰ بهمن (۱۱ صبح به وقت تهران) گفت‌وگوهای خود را در شهر ریاض آغاز کردند. این مذاکرات حدود چهار ساعت و نیم به طول انجامید.

از طرف روسیه، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه، و یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور این کشور، و از طرف آمریکا، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، در این مذاکرات به میزبانی ریاض شرکت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: 2 فروند سوپر نفتکش متخلف فریب خورده، مورد اصابت واقع شدند


پایگاه های آمریکا در منطقه هدف حملات پهپادی ارتش/شلیک موشک های کروز علیه شناورهای متخاصم


مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی