در دیدار وزیر خارجه ارمنستان:

عراقچی: امنیت در قفقاز جنوبی مستلزم عدم مداخلات غیرسازنده است

دوشنبه 6 اسفند 1403
17:05
عراقچی: امنیت در قفقاز جنوبی مستلزم عدم مداخلات غیرسازنده است وزیر خارجه ایران در دیدار همتای ارمنستانی خود گفت که «امنیت و ثبات در منطقه مستلزم تداوم همکاری و هماهنگی‌های درون منطقه‌ای و عدم مداخلات غیرسازنده است».

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی که برای شرکت در رویدادهای بین‌المللی مرتبط با خلع سلاح و حقوق بشر در سوئیس به سر می‌برد، صبح دوشنبه دیدار دو جانبه‌ای با «آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان داشت.

عراقچی در این دیدار با یادآوری روابط مستحکم و پایدار فی‌مابین دو کشور، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت مناسبات بین دو طرف در همه حوزه‌های مورد علاقه دو کشور و نیز در راستای صیانت از ثبات و امنیت منطقه قفقاز جنوبی تاکید کرد.

عراقچی همچنین استمرار اهتمام همه کشورهای منطقه برای حراست از ثبات و امنیت منطقه‌ای و احترام به حاکمیت ملی و سرزمینی کشورهای آن را ضروری دانست و تاکید کرد که امنیت و ثبات در این منطقه مستلزم تداوم همکاری و هماهنگی‌های درون منطقه‌ای و عدم مداخلات غیرسازنده است.

ارمنس

وزیر امور خارجه ارمنستان نیز روابط فیمابین تهران-ایروان را ممتاز و بسیار مهم توصیف کرد و موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در مورد احترام به تمامیت سرزمینی ارمنستان و اهتمام همه کشورهای منطقه نسبت به حساست های ژیوپولیتیک را ارزشمند دانست.

وزیر امور خارجه ارمنستان همچنین بر عزم ایروان برای ارتقای روابط با ایران در همه زمینه‌های اقتصادی، تجاری و فرهنگی و حمل‌ونقل تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات جنجالی وزیر اروپایی درباره مسلمانان + فیلم


استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است