ادامه محاصره باریکه غزه

جان باختن ۶ کودک فلسطینی بر اثر سرمای شدید

سه شنبه 7 اسفند 1403
14:29
جان باختن ۶ کودک فلسطینی بر اثر سرمای شدید در روزهای گذشته، ۶ کودک فلسطینی بر اثر سرمای شدید جان خود را از دست داده‌اند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از منابع فلسطینی، به دنبال تداوم محاصره ظالمانه باریکه غزه و نبود تجهیزات و امکانات گرمایشی لازم، ۶ کودک فلسطینی جان خود را از دست داده‌اند و وضعیتی فاجعه‌بار را برای باریکه غزه رقم زده‌اند.

دکتر سعید صلاح مدیر بیمارستان خیریه اصدقاء المریض در غزه گفت که ۵ کودک در شمال غزه بر اثر سرمای شدید، جان خود را از دست دادند .. این درحالیست که وضعیت یک کودک دیگر وخیم است.

همچنین دکتر احمد الفرا رئیس بخش کودکان در مرکز درمانی ناصر گفت: یک کودک دیگر نیز جان خود را بر اثر سرما از دست داده است و دو کودک دیگر نیز به بیمارستان منتقل شده اند و تحت درمان هستند.

با وخامت اوضاع معیشتی باریکه غزه صحنه فاجعه‌ای انسانی است و صدها هزار نفر از آوارگان از سرپناه مناسب و لباس‌های کافی برخوردار نیستند .. این درحالی‌ست با ادامه موج سرمای شدید درد و رنج کودکان رو به افزایش است و تقریبا سوخت و لوازم گرمایشی در این منطقه وجود ندارد.

نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در باریکه غزه به کوچ دو میلیون فلسطینی در باریکه غزه منجر شده و با تخریب بیش از ۷۰ درصد از منازل باریکه، آن ها هیچ سرپناهی ندارد.

مرگ به خاطر سرما صرفا یک فاجعه نیست بلکه جنایتی است که ناشی از محاصره و ویرانی است و نجات کودکان در غزه مسئولیت انسانی و اضظراری است که مستلزم تحرک فوری جامعه بین الملل برای جلوگیری از جان باختن اهالی این منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷