روبیو: آمریکا تحویل ۴ میلیارد دلار کمک نظامی به تل‌آویو را تسریع می‌کند

يکشنبه 12 اسفند 1403
10:19
روبیو: آمریکا تحویل ۴ میلیارد دلار کمک نظامی به تل‌آویو را تسریع می‌کند وزیر امور خارجه آمریکا، گفت که ایالات متحده تحویل ۴ میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.

العالم - آمریکا

واشنگتن چندین دهه است که بزرگ‌ترین حامی صهیونیست‌های تروریست بوده است و پول، اقلام نظامی و دانش فنی را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهد. در همین راستا، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «من اعلامیه‌ای را امضا کرده‌ام تا از اختیارات اضطراری برای تسریع در ارسال تقریبا ۴ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل استفاده کنم.»

به این ترتیب، او تاکید کرد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تحریم جزئی دولت قبلی به رهبری «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا را لغو می‌کند. روبیو همچنین شرایط و محدودیت‌های انتقال کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی را «بی‌اساس و سیاسی» خواند.

پیشتر وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) هم اعلام کرد که آژانس همکاری امنیتی دفاعی، تأییدیه لازم را به کنگره ارائه داده و آن‌ها را از این فروش احتمالی مطلع کرده است. این بیانیه همچنین افزود که تحویل این تجهیزات از سال ۲۰۲۶ آغاز خواهد شد. وزارت دفاع آمریکا همچنین مدعی شد که این فروش پیشنهادی، توازن نظامی منطقه را «تغییر نخواهد داد» و تأثیر منفی بر آمادگی دفاعی آمریکا نخواهد داشت.

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی ماند و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زد، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌داد. رژیم صهیونیستی هم در سایه حمایت غربی‌ها، هر روز دست به جنایات تازه‌ای می‌زند.

بر اساس یک پژوهش، ایالات متحده از زمان آغاز جنگ در نوار غزه دست‌کم ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به تل‌آویو کمک نظامی کرد. در این گزارش آمده که رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های نظامی ایالات متحده در تاریخ است و از سال ۱۹۵۹ تاکنون ۲۵۱.۱۲ میلیارد دلار با در نظر گرفتن نرخ تورم در این سال‌ها دریافت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم