ولید جنبلاط: اسرائیل می‌خواهد از طوایف و پیروان مذاهب برای تجزیه منطقه استفاده کند

يکشنبه 12 اسفند 1403
18:15
ولید جنبلاط: اسرائیل می‌خواهد از طوایف و پیروان مذاهب برای تجزیه منطقه استفاده کند رهبر دروزی‌های لبنان تأکید کرد که رژیم اسرائیل قصد دارد از طوایف و مذاهب به نفع خود استفاده کند و منطقه را تجزیه کند.

العالم - لبنان

ولید جنبلاط، رهبر دروزی‌های لبنان و رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی‌خواه، در سخنانی هشدار داد که رژیم اسرائیل با سوءاستفاده از طوایف و مذاهب، در پی اجرای طرح‌های تجزیه‌طلبانه خود در منطقه است.

وی با اشاره به تاریخ مبارزات استقلال‌طلبانه در سوریه اظهار داشت: «کسانی که سوریه را در زمان سلطان الاطرش متحد کردند به اظهارات نتانیاهو توجه نخواهند کرد.»

جنبلاط همچنین از تصمیم خود برای سفر مجدد به دمشق خبر داد و گفت: «من دوباره به دمشق سفر خواهم کرد تا به همه بگویم دمشق پایتخت سوریه است و برای ملاقات با الشرع وقت ملاقات خواستم.»

گفتنی است، در سال 1925، سلطان الاطرش رهبری انقلابی را بر عهده داشت که سراسر سوریه را درنوردید و مردم این کشور را علیه استعمار و طرح‌های تجزیه‌طلبانه متحد کرد. این مبارزات تا سال 1946 و خروج کامل استعمارگران از سوریه ادامه یافت.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل نشریه آمریکایی؛ پیامد بسته شدن تنگه هرمز بر اقتصاد جهانی


آسیا تایمز: دیدار ترامپ-شی نشانه‌ای از بحران راهبردی آمریکا است


بخشی از اموال «علی کریمی» به نفع مردم توقیف شد


شبهای ایران؛ تبدیل تجمعات شبانه به «فضای تربیتی و فرهنگی» برای کودکان


استارمر: هرگز انگلیس را به جنگ با ایران نمی‌کشانم


واردات کالا از طریق مرز‌های زمینی تسهیل می‌شود


آمریکا مسئول جنایت جنگی ناوچه ایرانی دنا است


شناسایی نخستین موارد ابتلا به هانتا ویروس در آمریکا و فرانسه


ساعی رئیس فدراسیون تکواندو شد


نتانیاهو: من و ترامپ می‌دانستیم سقوط ایران قطعی نیست