السیسی: تجاوز به غزه لکه ننگی در تاریخ بشریت است

سه شنبه 14 اسفند 1403
21:20
السیسی: تجاوز به غزه لکه ننگی در تاریخ بشریت است عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر گفت که تجاوز به غزه لکه ننگینی در تاریخ بشریت به جا گذاشته است.

العالم مصر

السیسی در افتتاحیه اجلاس فوق العاده کشورهای عربی درباره غزه گفت: نشست ما در بحبوحه یک بحران بسیار پیچیده منطقه ای برگزار می شود و منطقه ما با چالش های عظیمی مواجه است که تقریباً امنیت و ثبات منطقه را به خطر می اندازد.

وی خاطر نشان کرد: تجاوز به غزه لکه‌ای بر تاریخ بشریت به جا گذاشت که هدف از آن نفرت پراکنی و بی عدالتی است از سوی دیگر هدف "جنگ وحشیانه" علیه غزه نابودی مولفه های زندگی و قرار دادن مردم غزه بین دو راهی نابودی و آوارگی است.

السیسی افزود: مردم فلسطین با تمسک به این سرزمین به الگویی در زمینه پایداری در جهت استرداد حقوق تبدیل شده اند. از سوی دیگر مصر از روز اول جنگ غزه به دنبال برقراری آتش بس در غزه با همکاری قطر و برادران فلسطینی مان بود. لذا با این برادران برای تشکیل کمیته ای متشکل از فلسطینیان مستقل برای اداره غزه همکاری می کنیم.

وی ادامه داد: در حال آموزش کادرهای امنیتی فلسطینی هستیم که در آینده امنیت غزه را به عهده خواهند داشت.

السیسی خواستار تصویب طرح کشورش شد که از حق مردم فلسطین برای بازسازی سرزمین خود و ماندن در آن حمایت می کند.

وی سپس خواستار حمایت از صندوقی شد که هدفش اجرای این طرح است.

السیسی خواستار مخالفت با نقض حقوق بشر علیه فلسطینیان در کرانه باختری شد و درباره پیامدهای تداوم حملات به مسجد الاقصی هشدار داد و گفت که صلح واقعی بدون تشکیل کشور فلسطین محقق نمی شود و صلح با زور محقق نخواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت