ترامپ به عربستان سعودی سفر خواهد کرد

جمعه 17 اسفند 1403
02:01
ترامپ به عربستان سعودی سفر خواهد کرد
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی از تصمیم خود برای سفر به عربستان سعودی پرده برداشت و گفت: «یک ماه و نیم آینده به عربستان سعودی سفر خواهم کرد.»

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه پنجشنبه در دفاع از سیاست خود برای اعمال تعرفه‌های گسترده بر دیگر کشورها مدعی شد: «ما باید از تعرفه‌ها استفاده کنیم.»

او افزود: «بیشتر تعرفه‌ها از دوم آوریل اعمال خواهد شد و عمده تعرفه‌ها، از نوع تقابلی خواهند بود.»

با وجود هشدار کارشناسان بر تأثیر منفی اقدامات ترامپ روی اقتصاد آمریکا، رئیس جمهور این کشور ادعا کرد: «به بازار بورس نگاه نخواهم کرد. تعرفه‌های اعمال شده بر واردات فولاد و آلومینیوم تغییری نخواهد کرد.»

با این وجود، ترامپ با امضای دستوری اجرایی، همه تعرفه‌های برنامه‌ریزی شده روی واردات از کانادا و مکزیک را که با «توافق تجارت آزاد ایالات متحده-مکزیک-کانادا» در تناقض است را به مدت یک ماه عقب انداخت.

او همچنین پیرامون مذاکرات صورت گرفته بین آمریکا و حماس گفت: «در راستای کمک به اسرائیل، درحال مذاکره با حماس هستیم.»

ترامپ در ادامه سخنان خود از عدم تخصیص بودجه دفاعی کافی توسط کشورهای عضو ناتو افزود: «این رقم کافی نیست. در صورت عدم پرداخت میزان حداقلی توسط کشورهای عضو ناتو، آمریکا از آن‌ها دفاع نخواهد کرد. شک دارم متحدان ما نیز از آمریکا دفاع کنند.»

او همچنین گفت: «اگر همه از دست سلاح‌های هسته‌ای خود خلاص شوند، عالی خواهد بود. می‌دانم که روسیه و ما بیشترین سلاح هسته‌ای را داریم. چین ظرف 4 تا 5 سال، مقدار مساوی خواهد داشت. اگر همه ما بتوانیم خلع سلاح هسته‌ای را انجام دهیم بسیار عالی خواهد بود زیرا قدرت سلاح‌های هسته‌ای دیوانه کننده است.»

ترامپ به عربستان سعودی سفر خواهد کرد

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: «یک ماه و نیم آینده به عربستان سعودی سفر خواهم کرد.»

او پیشتر شرط سفر به عربستان سعودی را سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری توسط ریاض در آمریکا اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم