حماس: نتانیاهو به دلایل شخصی و حزبی مانع اجرای توافق می شود

دوشنبه 20 اسفند 1403
18:06
حماس: نتانیاهو به دلایل شخصی و حزبی مانع اجرای توافق می شود

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» اعلام کرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلایل شخصی و حزبی از اجرای توافقنامه تبادل اسرا و آتش بس جلوگیری می کند و زبان باج خواهی و تهدید به جنگ کارساز نخواهد بود.

العالم - فلسطین اشغالی

این جنبش در بیانیه‌ای بر پایبندی کامل خود به توافق آتش‌بس و اجرای آنچه بر سر آن توافق شده بود، تأکید کرد و گفت: ما آماده‌ایم تا فوراً مرحله دوم مذاکرات را آغاز کنیم.

حماس افزود: اشغالگران به لغو توافق ادامه می‌دهند و از آغاز مرحله دوم خودداری می‌کند که نشان‌دهنده قصد آنان برای طفره رفتن و تعلل است.

این جنبش تصریح کرد: آزادی زندانیان و احساسات خانواده آنها، آخرین چیزی است که اشغالگران به آن اهمیت می دهند و این توافق با حمایت میانجی ها و در انظار عمومی دنیا انجام شد که مستلزم الزام اشغالگران به اجرای آن است زیرا تنها راه بازگرداندن زندانیان است.

جنبش مذکور تاکید کرد زبان باج خواهی و تهدید به جنگ هیچ فایده ای نخواهد داشت و راهی جز مذاکره و تعهد به توافق وجود ندارد و هر گزینه ی دیگر بازی با سرنوشت اسیران است .

حماس ادامه داد: ادامه تعلل و فریبکاری اشغالگران، سرپوشی بر فرار آنان نمی گذارد، بلکه بر انزوای رژیم می افزاید و دروغ بودن سخنان آنان را برای همه مردم جهان فاش می سازد.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای