مخالفت لبنان با تلاش آمریکا برای عادی سازی با رژیم صهیونیستی

چهارشنبه 22 اسفند 1403
21:17
سخنان اخیر مورگان اوراگوس معاون فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه درباره تلاش واشنگتن برای عادی شدن روابط لبنان و رژیم صهیونیستی باعث ایجاد شک و تردید درباره شروط کاخ سفید برای کمک به بیروت شده است.

العالملبنان

یاسین جابر وزیر دارایی لبنان در این باره گفت: لبنان در تصمیم گیری هایش مستقل است و این مردم و دولت لبنان هستند که تصمیم می گیرند. ابتدا طرف مقابل می بایست حملاتش را متوقف کرده و به توافق آتش بس پایبند باشد درحالی که رژیم صهیونیستی هرگز به آن پایبند نبوده است.

محافل پارلمانی لبنان تلاش آمریکا در این زمینه را نوعی کمین علیه لبنان برای سوق دادن آن به طرف عادی سازی پنهان توصیف کردند که البته بیروت با آن مخالف است.

بلال عبدالله، یکی از اعضای فراکسیون دیدار دموکراتیک در پارلمان لبنان گفت که مواضع آمریکایی و غربی اکنون باید بر بیرون راندن اسرائیل از خاک لبنان و توافق آتش بس متمرکز شوند لذا سایر مواردی که مربوط به این پرونده نیست نباید مطرح شود.

غازی زعیتر عضو فراکسیون توسعه و آزادی در پارلمان لبنان نیز گفت که آنچه برای لبنان مهم است، آزادی اراضی اشغالی مان است.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است


پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم