روسیه: ۹ هزار سوری به پایگاه هوایی «حمیمیم» پناه برده‌اند

جمعه 24 اسفند 1403
04:31
روسیه: ۹ هزار سوری به پایگاه هوایی «حمیمیم» پناه برده‌اند
رویترز روز گذشته (پنجشنبه) به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه خبر داد که پایگاه هوایی این کشور در حمیمیم سوریه به حدود ۹ هزار سوری گریزان از خشونت های فرقه ای پناه داده است.

العالم - سوریه

رویترز نوشت که حمیمیم یکی از دو پایگاه نظامی روسیه در سوریه است که مسکو امیدوار است علی‌رغم سرنگونی متحدش، بشار اسد، آن ‌ها را حفظ کند.

ماریا زاخارووا به خبرنگاران گفت که موضوع پناهندگی برای پناهجویان سوری مساله مرگ و زندگی بود و بسیاری از این افراد را زنان و کودکان تشکیل می دهند.

رویترز به نقل از دیده بان حقوق بشر سوریه نوشت که صدها غیرنظامی علوی در حملات اخیر کشته شده اند.

زاخارووا افزود روسیه هر کاری برای تامین امنیت شهروندان و اماکن خود در سوریه انجام می‌دهد و با کشورهای عربی، ترکیه و ایران برای تضمین ثبات درازمدت این کشور در تماس است.

او گفت که روسیه از خشونت های اخیر شوکه شده و امیدوار است که عاملان آن مجازات شوند.

پیشتر علویان سوریه که برای امان ماندن از جنایات نیروهای امنیتی حکومت موقت این کشور به پایگاه نظامی روسیه در لاذقیه (حمیمیم) پناه برده اند، درخواست حکومت برای خارج شدن از این پایگاه و بازگشت به خانه های خود را رد کرده بودند.

شبکه النجباء عراق به نقل از منابع خود در استان‌های ساحلی سوریه افزود: حکومت جولانی، شیوخ علویان سوریه را وادار کرده که برای خروج غیرنظامیان سوری از پایگاه حمیمیم و بازگشت آن‌ها به خانه هایشان، به این پایگاه روسی بروند.

به گفته این منابع، شیخ «غزال» رئیس شورای علویان سوریه درخواست‌های حکومت این کشور برای متقاعد کردن غیرنظامیان جهت بازگشت به خانه‌های خود را به رغم فشارهایی که بر او وارد شده، رد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند


تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست


اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب


قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا