امام جمعه بغداد:

حضور وزیر خارجه حکومت موقت سوریه در عراق، خیانت به خون شهداست

يکشنبه 26 اسفند 1403
16:24
حضور وزیر خارجه حکومت موقت سوریه در عراق، خیانت به خون شهداست  آیت‌الله سید یاسین الموسوی، امام جمعه بغداد، در بیانیه‌ای شدیداللحن نسبت به سفر اسعد حسن شیبانی وزیر خارجه دولت موقت سوریه به ریاست محمد الجولانی، به عراق واکنش نشان داد و این اقدام را "آلودن سرزمین پاک و مقدس عراق" خواند.

العالم ـ عراق

الموسوی خطاب به نخست‌وزیر و سران چارچوب هماهنگی گروه‌های شیعه عنوان کرد: چه پاسختی به شهدا دارید، شیعیانی که از سوی حکومت محمد الجولانی و باند جنایتکارش در عراق، لبنان و سوریه به شهادت رسیدند.

امام جمعه بغداد تصریح کرد: اگر امام زمان (عج) مسئولان را سزاوار حمایت و دعا ندانند، چگونه در روز قیامت با ائمه معصومین (ع) روبرو خواهند شد. با این اقدامات، زیارت مرقد امیرالمؤمنین (ع) و امام حسین (ع) برای آن‌ها دشوار خواهد بود.

الموسوی با اعلام برائت از جنایتکاران، از همه مسلمانان عراق خواست تا برائت خود را از این اقدامات اعلام کنند و هشدار داد که سکوت برابر با مشارکت در آلودن سرزمین مقدس عراق است.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است


عراقچی انتخاب نخست وزیر جدید عراق را تبریک گفت


رایزنی وزیران خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و خاتمه جنگ


رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: شایعه اخراج کارکنان فولاد مبارکه دروغ محض است


بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید