حزب الله هرگونه ارتباط با حوادث مرز لبنان و سوریه را تکذیب کرد/ اقدام نظامی حکومت موقت سوریه علیه حزب الله

دوشنبه 27 اسفند 1403
00:29
حزب الله هرگونه ارتباط با حوادث مرز لبنان و سوریه را تکذیب کرد/ اقدام نظامی حکومت موقت سوریه علیه حزب الله حزب الله لبنان هر گونه ارتباط این جنبش را با رویدادهایی که در داخل خاک سوریه رخ می دهد، تکذیب کرد.

العالم ـ لبنان

بنابر این گزارش،‌ نهاد رسانه ای حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد: آنچه را که در مورد ارتباط حزب الله با حوادث امروز (یکشنبه) در مرز لبنان و سوریه منتشر می شود، قاطعانه تکذیب می کنیم.

حزب الله خاطرنشان کرد: ما بارها تاکید کرده ایم که حزب الله هیچ ارتباطی با هیچ رویدادی که در داخل خاک سوریه رخ می دهد، ندارد.

پیش از این دفتر رسانه‌ای وزارت دفاع سوریه مدعی شده بود که گروهی از نظامیان حزب‌الله در کمینی، سه تن از سربازان ارتش سوریه را در نزدیکی سد زیتا در مرز سوریه و لبنان ربودند و به خاک لبنان منتقل کردند.

برخی رسانه ها گزارش دادند که درگیری در مرز لبنان و سوریه رخ داده است.

درحالی که حزب الله هرگونه دخالت در حوادث مرزی سوریه را رد کرده است، وزارت دفاع حکومت موقت سوریه از اقدام نظامی علیه نیروهای حزب الله خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید الزیدی و بارزانی بر تشکیل دولت مقتدر عراق برای مقابله با چالش‌ها


حزب‌الله لبنان سامانه ضدزره رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی


رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی