ائتلاف اروپائی برعلیه تجاوزات "اسرائیل" به غزه

سه شنبه 28 اسفند 1403
13:40
ائتلاف اروپائی برعلیه تجاوزات وزارت امور خارجه استرالیا تأیید کرد "این کشور به بریتانیا، فرانسه و آلمان پیوسته است تا "اسرائیل" را به تعهدات خود در قبال ساکنان غزه ملزم نماید".

العالم - اروپا

وزارت خارجه استرالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد "ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که به مفاد توافق آتش‌بس در غزه و توافقات مربوط به اسرا احترام بگذارند."

در ادامه این بیانیه آمده است "باید از همه غیرنظامیان محافظت شود و همه طرف‌ها باید به قوانین بین‌المللی بشردوستانه پایبند باشند."

وزارت خارجه استرالیا همچنین تاکید کرد "ما از تلاش‌های بین‌المللی برای تمدید آتش‌بس حمایت می‌کنیم و از طرف‌ها می‌خواهیم که به طور سازنده در این زمینه مشارکت کنند."

همچنین وزارت امور خارجه بلژیک حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و تلفات انسانی شدید ناشی از آن را محکوم کرد.

وزارت خارجه بلژیک تصریح کرد "جلوگیری از دسترسی کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی نقض جدی قوانین بین‌المللی است".

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت