همزمان با ازسرگیری تجاوزات زمینی اشغالگران؛

«العالم» رنج مردم غزه را اینگونه به تصویر کشید

جمعه 1 فروردين 1404
22:29
دوربین شبکه العالم رنج آوارگان مردمان غزه را همزمان با از سرگیری تجاوزات زمینی رژیم صهیونیستی به تصویر کشیده است.

العالم - فلسطین اشغالی

محمد البلبیسی، خبرنگار شبکه العالم در شهر غزه، گزارش داد که پس از بازگشت مردم به بخش‌های شمالی نوار غزه و شهر غزه، ارتش رژیم اشغالگر جنگ خود را از سر گرفته و از ساکنان خواسته است مجدداً خانه‌های خود را ترک کنند.

وی افزود: «خانواده‌های فلسطینی در شهر غزه روی زمین می‌خوابند و با واقعیت سختی روبرو هستند که اشغالگران بارها و بارها بر آنها تحمیل کرده‌اند.»

آوارگی مجدد در مناطق مختلف غزه

پس از آغاز عملیات نظامی زمینی که ساکنان غزه را غافلگیر کرد، خانواده‌های فلسطینی از مناطق مختلفی مانند بیت حانون، شرق شجاعیه، زیتون شرقی و بیت لاهیه به سمت شمال نوار غزه حرکت کردند. اما حتی در این مناطق، آرامشی برای آنها وجود ندارد.

خبرنگار العالم به یک خانواده فلسطینی که روی زمین خوابیده بودند، اشاره کرد و در مصاحبه با یک زن فلسطینی گفت:
«من در جنوب غزه بودم، آواره جنوب شدم. سپس به بیت حانون رفتم و آنجا نیز ما را آواره کردند. خدا لعنتشان کند. ما را به خیابان انداختند، زیرا پیر و جوان هستیم. ما یک بچه کوچک داریم که ۴۰ روزه است در خیابان بوده است. بچه‌ها، پیران و جوانان خسته‌اند؛ ما خسته‌ایم و طاقت نداریم.»

مردان جوان و چادرهای امید

خبرنگار العالم همچنین به مردان جوانی که در حال برپایی چادر بودند، اشاره کرد. در گفت‌وگو با یکی از شهروندان فلسطینی، وی گفت:
«ما یک سال و نیم را در جنوب بدون غذا و نوشیدنی، با گرسنگی و بمباران گذراندیم. بچه‌های ما مردند و همه زنان با ما مردند. همانطور که می‌بینید، ما را از شرق شجاعیه بیرون کردند و همه را در بیت لاهیا و بیت حانون فرستادند.»

تجاوز و کشتار غیرنظامیان

ارتش رژیم اشغالگر مجدداً به کشتار غیرنظامیان، کودکان، زنان و مردان ادامه داده است. این رژیم در غزه همه چیز را نابود می‌کند، اما نمی‌تواند عزم و اراده این مردم را از بین ببرد. مردم فلسطینی با وجود تمام فشارها و تجاوزها، همچنان مقاومت می‌کنند و به امید آزادی و آینده‌ای بهتر برای فرزندانشان، پایداری می‌ورزند.

این وضعیت، تصویری از رنج عمیق و مقاومت بی‌وقفه مردم فلسطین است که در برابر ظلم و تجاوز ایستاده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی یمن به عناصر تحت حمایت عربستان بندر «المخا»


پزشکیان: ایران به هیچ وجه خارج از قوانین بین‌المللی عمل نکرده است


گزارش العالم از بمباران لبنان با سلاح ممنوعه فسفر سفید + فیلم


تهران و مسکو در مسیر تقویت امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی


اسلامی: بر عهده گرفتن مسئولیت‌های جدید جلوه‌ای از تعهد به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی است


زخمی شدن ۲ کارمند روس‌اتم در حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور


اعتراف ترامپ به فرار از ترس ایران؛ خبرنگاران قربانی فریب امنیتی واشنگتن


امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد


پاکستان: سفر نقوی به تهران تداوم رایزنی‌های با ایران برای صلح منطقه‌ای است