هشدار نخست‌وزیر لبنان درباره ازسرگیری عملیات‌های نظامی در جنوب

هشدار نخست‌وزیر لبنان درباره ازسرگیری عملیات‌های نظامی در جنوب
شنبه 2 فروردين 1404 - 15:12

همزمان با ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره شلیک راکت از لبنان به فلسطین اشغالی، نخست‌وزیر لبنان درباره ازسرگیری عملیات‌های نظامی در مرزهای جنوبی هشدار داد.

العالم ـ لبنان

بنابر گزارش پایگاه خبری «العهد»، «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان ضمن هشدار درباره ازسرگیری عملیات‌های نظامی در مرزهای جنوبی، گفت که خطر کشانده شدن کشور به جنگ جدید وجود دارد.

وی در تماس با وزیر دفاع لبنان بر ضرورت اتخاذ تدابیر امنیتی و نظامی لازم تأکید کرد و گفت: دولت تنها طرفی است که درباره جنگ و صلح تصمیم می‌گیرد.

نخست‌وزیر لبنان همچنین از سازمان ملل خواست تا با اعمال فشار بین‌المللی مضاعف بر رژیم صهیونیستی، این رژیم را به عقب‌نشینی از خاک لبنان وادار کند.

سلام افزود: اشغال اراضی لبنانی نقض قطعنامه ۱۷۰۱ و ترتیبات مربوط به توقف درگیری‌های است.

این سخنان نخست‌وزیر لبنان پس از آن بیان شد که جبهه داخلی رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که آژیرهای خطر در المطله واقع در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز از شنیده شدن صدای چند انفجار در منطقه المطله واقع در مرز لبنان پس از دو بار به صدا درآمدن آژیرهای خطر در این منطقه خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد: نیروی هوایی آن سه راکت شلیک شده از لبنان به سمت فلسطین اشغالی را رهگیری کرده است.

پربیننده ترین خبرها

loading