شکایت علیه ۸ صهیونیست در دادگاه لاهه به اتهام «تحریک به نسل‌کشی»

شنبه 2 فروردين 1404
18:17
شکایت علیه ۸ صهیونیست در دادگاه لاهه به اتهام «تحریک به نسل‌کشی» «اومر شاتز»، وکیل فرانسوی-اسرائیلی، از هشت صهیونیست به اتهام «تحریک به نسل کشی» به دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، از نظر شاتز، نسل‌کشی می‌تواند با ایجاد شرایط زندگی دشوار و غیرقابل تحمل مانند گرسنگی، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه و بمباران بیمارستان‌ها رخ دهد.

شاتز، همراه با دانشجویانش در ساینس پو در پاریس، اظهارات سیاستمداران و شخصیت‌های عمومی اشغالگر را تجزیه و تحلیل کردند تا ارزیابی کنند که آیا می‌توان آنها را به عنوان تحریک به نسل کشی طبقه بندی کرد یا خیر؟

بر اساس این کار، او در ۶ دسامبر شکایتی رسمی علیه ۶ مقام اسرائیلی و ۲ نفر دیگر ارائه کرد.

شاتز در اظهاراتی به خبرگزاری آناتولی توضیح داد که این شکایت ناشی از یک پروژه تحقیقاتی در چارچوب برنامه کارشناسی ارشد حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در Sciences Po است.

او همچنین تاکید کرد که این گروه از اکتبر ۲۰۲۳، مجموعه‌ای از اظهارات را بررسی کرده است که معتقدند معیارهای «تحریک به نسل کشی» را دارند.

به گزارش ایسنا، در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴، دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر و «یوآو گالانت»، وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت علیه فلسطینیان در نوار غزه صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد


از رویارویی با نخست‌وزیر نیوزلند بر سر غزه تا صعود یک فلسطینی نابینا به قله‌های جهان + ویدئو


بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی


سردار ابن الرضا: در شرایط جنگی هم سامانه‌های جدید وارد میدان شدند


افزایش حملات صهیونیستی به غزه و محکومیت آن از سوی سازمان ملل


تحلیلگر سیاسی: تحریم‌ها و محاصره ایران؛ کارتی پرهزینه که می‌تواند به ضرر واشنگتن تمام شود


بازدید سرلشکر عبداللهی از تأسیسات زیرزمینی تولید موشک‌


گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است


تجاوزات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان؛ از بمباران فسفری تا انفجار منازل + فیلم