دادگاه استانبول برای ۷ خبرنگار حکم حبس صادر کرد

چهارشنبه 6 فروردين 1404
02:54
دادگاه استانبول برای ۷ خبرنگار حکم حبس صادر کرد هفت خبرنگار با حکم دادگاهی در ترکیه به اتهام شرکت در تظاهرات به زندان محکوم شدند.

العالم - ترکیه

سازمان غیردولتی حقوق بشر و اتحادیه خبرنگاران ترکیه اعلام کردند که دادگاه استانبول روز سه شنبه حکم بازداشت موقت هفت روزنامه نگار ترک از جمله عکاس خبرگزاری فرانسه را به اتهام شرکت در تجمعات غیرمجاز صادر کرد.

سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه نسبت به توسل ترکیه به دستگیری‌های گسترده در میان تظاهرات علیه بازداشت شهردار استانبول ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که علیه مقامات ترکیه در مورد استفاده از زور غیرقانونی علیه تظاهرکنندگان تحقیق خواهد کرد.

«لیز تروسل» سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای با اشاره به بازداشت بیش از هزار نفر از جمله خبرنگاران در جریان تظاهرات اعتراضی در ترکیه از اینکه مقامات این کشور حداقل ۹۲ نفر از جمله «اکرم امام اوغلو» شهردار منتخب استانبول را در هفته گذشته دستگیر کرده اند، عمیقا" ابراز نگرانی کرد.

اوایل هفته گذشته بزرگترین اعتراضات یک دهه اخیر ترکیه با بازداشت امام اوغلو برجسته‌ترین رقیب سیاسی اردوغان در این کشور آغاز شد.

از صبح دوشنبه تاکنون، صدها هزار نفر از مردم ترکیه هر روز عصر در شهرهای این کشور تجمع کرده‌ و شعارهای ضد اردوغان سر می‌دهند و نه تنها آزادی امام اوغلو، بلکه خواهان برقراری عدالت و رعایت حقوق شهروندان در ترکیه هستند.

«اکرم امام اوغلو» شهردار استانبول یکی از چهره‌های اصلی مخالف و رقیب بالقوه رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهوری ترکیه، روز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ توسط دولت این کشور به اتهام فساد و «تروریسم» بازداشت شد.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است