رهبر انصارالله یمن: به حمایت از ملت فلسطین با وجود حملات آمریکا ادامه می دهیم

چهارشنبه 6 فروردين 1404
18:36
رهبر انصارالله یمن: به حمایت از ملت فلسطین با وجود حملات آمریکا ادامه می دهیم رهبر جنبش انصارالله تصریح کرد: مسلمانان باید به وعده صادق خداوند در خصوص نابودی رژیم صهیونیستی اعتماد داشته باشند. ما به حمایت‌های خود از ملت فلسطین بدون عقب نشینی با وجود تجاوزات و حملات آمریکا علیه یمن ادامه می‌دهیم.

العالم ـ یمن

سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در برنامه منبر القدس تاکید کرد: ما به شهدای راه قدس از فلسطین گرفته تا لبنان، یمن، عراق و ایران درود می‌فرستیم.

وی به ملت فلسطین و پاسداران مسجد الاقصی و مجاهدان فلسطینی در نوار غزه و کرانه باختری و شهیدان والا مقام راه قدس در فلسطین و لبنان و یمن و عراق و ایران درود فرستاد و گفت: ما همچنین همه مجاهدان در جبهه های پشتیبانی از غزه و ملت ها و کشورهایی که پرچم جهاد را در دست دارند، ستایش می کنیم.
رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: ما یاد و خاطره دو فرمانده تاریخی شهید اسلام و انسانیت سید حسن نصرالله و شهیدِ فرمانده و شهید الاقصی و فلسطین اسماعیل هنیه را گرامی می داریم.

وی خاطرنشان کرد: مواضع شهیدان سید حسن نصرالله و هنیه بیانگر حق و حقیقت بود و باعث نهضت امت اسلامی شد و در میدان نبرد تاثیر گذار بود.

عبدالملک الحوثی اضافه کرد: این ۲ شهید بزرگوار در رویارویی با تجاوزات رژیم صهیونیستی سهیم بوده و طلایه دار برافراشتن پرچم جهاد در امت اسلامی بودند.

وی گفت: ما در تریبون قدس یاد و خاطره شهید سید ابراهیم رئیسی عزیز رئیس جمهوری سابق ایران را گرامی می داریم. شهید رئیسی الگویی در بین روسای جمهور در اخلاص و اهتمام به مسئله فلسطین و منعکس کننده موضع ایران و تجلی عملی آن بود.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: روند تجاوزات رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا به سمت یک هدف مشخص یعنی محو کردن مسأله فلسطین حرکت می‌کند. کوچاندن ملت فلسطین در سیاست‌های دشمن صهیونیستی کاملاً نمود دارد. کشورهای عربی باید به صورت جدی یک موضع جسورانه و تاریخی برای ممانعت از اجرای این نقشه و علیه عادی سازی روابط اتخاذ کنند چرا که این نقشه جز با همراهی و تبانی کشورهای عربی محقق نخواهد شد.

وی بیان کرد: اگر این اتفاق بیافتد نوبت کشورهای عربی نیز می‌رسد. مسلمانان می‌توانند در برابر طمع ورزی های رژیم صهیونیستی بایستند.

رهبر جنبش انصارالله تصریح کرد: مسلمانان باید به وعده صادق خداوند در خصوص نابودی رژیم صهیونیستی اعتماد داشته باشند. ما به حمایت‌های خود از ملت فلسطین بدون عقب نشینی با وجود تجاوزات و حملات آمریکا علیه یمن ادامه می‌دهیم.

وی تاکید کرد: مسلمانان می توانند حمایت لازم را از ملت فلسطین و مجاهدان فلسطینی انجام دهند تا بتوان معادلات بازدارندگی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد.
رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: مسلمانان باید از یاس و ناامیدی بپرهیزند و به خداوند و وعده صادق باری تعالی در زوال رژیم صهیونیستی اتکا و اطمینان کنند.
وی تاکید کرد که ملت یمن به طور فراگیر به یاری ملت فلسطین در همه سطوح شنافت و در پشتیبانی از جبهه های محور مقاومت سهیم شد.
سید عبدالملک الحوثی گفت: دشمن صهیونیستی با همراهی آمریکا به نقض آشکار توافق آتش بس در نوار غزه ادامه می دهد.
وی افزود: ما بر وضع اصولی و ایمانی و انسانی خود در حمایت از ملت فلسطین با هرچه در توان داریم ادامه می دهیم و در این راه تردیدی به خود راه نمی دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد