امام جمعه شیراز : بیداری جهانی حول محور قدس در حال رخ دادن است

پنج‌شنبه 7 فروردين 1404
17:26
 امام جمعه شیراز : بیداری جهانی حول محور قدس در حال رخ دادن است
امام جمعه شیراز ضمن دعوت مردم به حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدس گفت: بیداری جهانی حول محور قدس در حال رخ دادن بوده و این این تغییر با همت شما مردم سربلند ایران رخ داده است.

العالم ـ ایران

آیت الله لطف اله دژکام عصر پنج شنبه در جلسه تفسیر قرآن کریم در مسجد نصیرالملک شیراز با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی قدس گفت: فردا روز قدس بوده و وظیفه ما است که در این روز در لبیک به ندای بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین حضور باشکوه در این راهپیمایی دشمن شکن داشته باشیم.

وی با اشاره به این موضوع که از سال ۱۳۵۸ که امام راحل روز قدس را نام گذاری کردند تا به حال جهان خیلی درگیر تحولات بوده است، ادامه داد: صهیونیست‌ها و حامیانشان که قدرت‌های بزرگ استکباری جهان هستند خیلی تلاش کردند تا این روز از یاد مردم برود اما روز جهانی قدس تأثیرگذاری ویژه در سطح جهانی داشته است.

نماینده ولی فقیه در فارس با بیان اینکه امروز مسئله فلسطین در تمام جهان یک موضوع مهم است، افزود: در چند ماه گذشته اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های بزرگ آمریکا تظاهرات کرده و پرچم فلسطین را از بالای یکی از همین دانشگاه‌ها آویزان کردند و ایستادند و شعار دادند در حالی که قبل از اینکه روز جهانی قدس اعلام شود به نظر آنها می‌رسید که حق طبیعی اسرائیلی‌ها است که این کارها را انجام دهند اما امروز الحمدالله بیداری جهانی پیدا شده است؛ استاد دانشگاه در آمریکا حاضر است از دانشگاه اخراج شود اما حق مردم مظلوم فلسطین را اعلام کند.

آیت الله دژکام گفت: بنیانگذار این حرکت امام راحل ما بوده و ادامه دهنده این مسیر تا اینجا ملت ایران بوده اند که با همه سختی‌های این کار را پیش برده اند.

وی با اشاره به این اینکه در قبل از انقلاب اسلامی اگر کسی می‌خواست بر علیه منافع رژیم صهیونیستی حرف بزند به این سادگی نبوده است، ادامه داد: مردم با اراده و عظیم‌الشأن ما این حرکت را استمرار دادند و از ناحیه داخلی فلسطین هم که یک روز جنگ و انتفاضه با سنگ داشتند تا حالا که طوفان الاقصی اجرا می‌کنند و از اسرائیلی‌ها اسیر می‌گیرند و اعلام کرده اند اگر آنها به پیمان عمل نکنند اسیرها را آزاد نمی‌کنند.

امام جمعه شیراز افزود: این تغییر با همت شما مردم سربلند ایران رخ داد و برای روز قیامت شما این افتخار است تا در پیشگاه پیامبر اکرم اعلام کنید که ما نگذاشتیم که امت اسلام خوار و ذلیل شود و ایستادگی کردیم.

آیت الله دژکام با دعوت از همه مردم به حضور باشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: آن چیزی که سردمداران قدرت‌های بین المللی را خوار و ذلیل می‌کند، همین حضور با شکوه مردم در این راهپیمایی دشمن شکن است.

نماینده ولی فقیه در فارس تصریح کرد: فردا در صفوف به هم فشرده امت اسلامی برای دفاع از حق مردم مظلوم فلسطین منتظر همه عزیزان از کوچک و بزرگ هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است