طوفان میلیونی یمنی‌ها در حمایت از قدس

جمعه 8 فروردين 1404
18:29
طوفان میلیونی یمنی‌ها در حمایت از قدس مردم یمن با حضور گسترده در مراسم روز جهانی قدس، بار دیگر همبستگی خود را با آرمان فلسطین ابراز کردند.

العالم - یمن

در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، مردم یمن با حضور میلیونی در میدان «سبعین» صنعاء، بر حمایت خود از آرمان فلسطین تاکید کردند.

طبق تصاویری که شبکه المسیره منتشر کرده است، جمعیت زیادی در صنعاء تجمع کرده و آزادی قدس را فریاد زدند.

این تجمع میلیونی در حالی است که آمریکا حملات تجاوزکارانه خود را به یمن تشدید کرده است؛ حملاتی که به دلیل حمایت این کشور از فلسطین و حملات تلافی‌جویانه ارتش یمن به سرزمین‌های اشغالی و منافع رژیم صهیونیستی در آب‌های منطقه است.

«سید عبدالملک بدر الدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن طی سخنرانی پنجشنبه شب خود، ملت یمن را به تظاهرات گسترده فراخواند و گفت: «امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس و روز بیداری مردم اعلام کرد. روز قدس، مسئولیت ملت در قبال اماکن مقدس و بی‌عدالتی بزرگی که مردم فلسطین متحمل شده‌اند را یادآوری می‌کند».

سید الحوثی خطاب به مردم یمن گفت: «تظاهرات شما در روز جمعه بیانگر وفاداری، استواری و شجاعت و خشم شما بر دشمنان آمریکایی و صهیونیستی است و امیدوارم که این تظاهرات مثل همیشه گسترده و بزرگ باشد».

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است