وزارت خارجه سوریه: جنگنده های اسراییل فرودگاه نظامی حماه را نابود کردند

پنج‌شنبه 14 فروردين 1404
09:10
وزارت خارجه سوریه: جنگنده های اسراییل فرودگاه نظامی حماه را نابود کردند وزارت خارجه سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای اسرائیلی در مدت ۳۰ دقیقه پنج منطقه مختلف در سوریه را بمباران کردند که به تخریب تقریباً کامل فرودگاه نظامی حماه و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی و نظامی منجر شد.

العالم ـ سوری

خبرگزاری رسمی سوریه سانا گزارش داد: وزارت خارجه سوریه بامداد پنجشنبه در بیانیه ای شدید الحن، موج اخیر تجاوزات اسرائیل به مناطق مختلف سوریه را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است که در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پنج منطقه که در طول ۳۰ دقیقه انجام شد، فرودگاه نظامی حماه تقریباً کامل تخریب شد. این حملات همچنین به زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی و نظامی منجر شد.

سوریه همچنین خاطرنشان کرد: تشدید بی‌دلیل حملات، تلاشی عمدی برای بی‌ثبات کردن سوریه و طولانی کردن رنج مردم آن است.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه تصریح شده است: در زمانی که سوریه برای بازسازی کشور پس از ۱۴ سال جنگ تلاش می‌کند، حملات مکرر اسرائیل در راستای تلاش آشکار برای عادی‌سازی خشونت در داخل کشور صورت می‌گیرد، که باعث تضعیف تلاش‌های بازسازی و تثبیت سیاست معافیت از مجازات می‌شود.

وزارت خارجه سوریه خاطرنشان کرد: جمهوری عربی سوریه از جامعه جهانی می‌خواهد تا موضعی قاطع اتخاذ کرده و بر رژیم اسرائیل برای توقف تجاوزات و پایبندی به قوانین بین‌المللی و تعهدات آن در چارچوب معاهده پایان تنش ۱۹۷۴ میلادی فشار وارد کنند.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند