عراقچی: مسئولیت و مدیریت مذاکرات با وزارت خارجه خواهد بود

دوشنبه 18 فروردين 1404
14:58
عراقچی: مسئولیت و مدیریت مذاکرات با وزارت خارجه خواهد بود وزیر امور خارجه کشورمان گفت: هیچ یک از گمانه‌زنی هایی که انجام می شود درباره اسامی مذاکره کنندگان صحیح نیست اما مسلم است که مسئولیت مذاکرات احتمالی با وزارت امور خارجه و مدیریت آن با وزیر امور خارجه خواهد بود.

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه امروز ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ گفت: مسئولیت مذاکرات با وزارت خارجه خواهد بود پیشنهاد مذاکره مستقیم به دلایلی که مکرر گفته شده مورد پذیرش ما نیست ولی ما آمادگی مذاکرات غیرمستقیم را از طریق کشور عمان داریم.

وی افزود: اکنون توپ در زمین آمریکاست که به پیشنهاد جمهوری اسلامی پاسخ دهد اگرچه ما عجله‌ای نداریم. هیچ یک از گمانه‌زنی هایی که انجام می شود درباره اسامی مذاکره کنندگان صحیح نیست اما مسلم است که مسئولیت مذاکرات احتمالی با وزارت امور خارجه و مدیریت آن با وزیر امور خارجه خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد