آغاز عملیات نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش

چهارشنبه 20 فروردين 1404
12:27
آغاز عملیات نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش عراقی از آغاز عملیات جدید نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی بر علیه بقایای نیروهای گروه تروریستی داعش در این کشور خبر دادند.

العالم - عراق

به نقل از خبرگزاری المعلومه، یک منبع امنیتی عراقی امروز چهارشنبه از آغاز عملیات امنیتی در حومه منطقه «المزرعه» در نزدیکی «بیجی» در شمال استان صلاح الدین خبر داد.

این منبع امنیتی بیان کرد: نیروهای عراقی در چند محور، عملیاتی را در منطقه المزرعه در نزدیکی بیجی در شمال صلاح الدین آغاز کرده‌اند. این عملیات به دنبال دریافت اطلاعاتی درباره وجود مهمات متعلق به نیروهای تروریستی داعشی بوده است.

منبع مذکور تاکید کرد: تیم های خنثی کننده مواد منفجره، اقدام به خنثی سازی مواد منفجره و تامین کامل امنیت منطقه کردند. عملیات با هدف تامین مناطق کشاورزی همجوار بیجی و ممانعت از هر گونه فعالیت تروریستی احتمالی است.

این منبع بیان کرد: اهداف این عملیات از پیش اعلام نشده است و متمرکز بر پنج نقطه اصلی در قالب راهبرد فرماندهی عملیات صلاح الدین برای تامین امنیت روستاها و مناطق و قصبات آزاد شده از لوث داعش است.

همچنین منبع عراقی از عملیات دیگری در عمق تپه های حمرین در دورترین نقطه شمال شرق استان دیالی نیز خبر داد.

این منبع به انهدام مخفیگاههای داعشی در این منطقه اشاره و اعلام کرد: در این مخفیگاهها صفحه های خورشیدی کشف شد. این عملیات بر اساس اطلاعات دقیق انجام شد. هدف از این عملیات نابودی مخفیگاههای داعشی به ویژه در تپه های حمرین است که منطقه ای صعب العبور است و میان دیالی تا صلاح الدین و کرکوک واقع شده است.

براساس این گزارش، این عملیات ضربه جدیدی به گروههای تروریستی در راستای پایان دادن به بقایای نیروهای داعش در عراق خواهد بود.

همزمان منابع وابسته به الحشد الشعبی از عملیات گسترده در مناطقی صحرایی الانبار در غرب عراق برای تعقیب بقایای داعشی پنهان شده در داخل تونلهای مخفی زیر زمین خبر دادند.

این منابع به عملیات نیروهای الحشد الشعبی در مناطق «وادی حوران» و مناطق نزدیک به آن به دنبال ورود اطلاعاتی مبنی بر وجود هسته های داعشی پنهان شده در داخل تونل در مناطق صعب العبور اشاره کردند.

منابع مذکور تصریح کردند: اطلاعات فرماندهان نیروهای الحشد الشعبی گواه این است که مناطق مذکور در زمره مناطقی خطرناک هستند. هدف عملیات تعقیب عناصر داعشی به منظور بازداشت یا کشتن آنهاست.

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز