رژیم اشغالگر از آب به‌عنوان سلاح علیه ۲.۴ میلیون فلسطینی استفاده می‌کند

شنبه 23 فروردين 1404
16:03
رژیم اشغالگر از آب به‌عنوان سلاح علیه ۲.۴ میلیون فلسطینی استفاده می‌کند دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه هشدار داد که رژیم اشغالگر همچنان به ارتکاب جنایت سازمان‌یافته تعمدی در زمینه محروم‌سازی مردم غزه از آب ادامه می‌دهد و آب را به ابزار نسل‌کشی و سلاحی برای قتل تدریجی تبدیل کرده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

در بیانیه‌ امروز (شنبه) دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه آمده است: ارتش اشغالگر عمداً دو خط آب "میکروت" را در شرق شهر غزه و در استان مرکزی از کار انداخت و همچنین خط برق تغذیه‌کننده ایستگاه نمک‌زدایی در منطقه دیرالبلح را متوقف کرد که منجر به توقف کامل فعالیت این ایستگاه در تأمین آب آشامیدنی شد.

این بیانیه می‌افزاید: بیش از ۹۰ درصد زیرساخت‌های آب و فاضلاب در نوار غزه توسط ارتش "اسرائیل" تخریب شده و از رسیدن تیم‌های فنی برای تعمیر نیز جلوگیری شده است؛ افزون بر آن، کارکنان بخش آب‌رسانی و فاضلاب نیز در حین انجام وظایف انسانی هدف قرار گرفته‌اند.

در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده است: بیش از ۱.۷ میلیون مورد بیماری ناشی از آلودگی یا کمبود آب ثبت شده و تاکنون بیش از ۵۰ فلسطینی - عمدتاً کودکان - بر اثر تشنگی و سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه بار دیگر نسبت به بروز فاجعه انسانی و زیست‌محیطی در نوار غزه، که ۱۸ سال است در محاصره به سر می‌برد و بیش از ۵۵۰ روز است که به‌طور پیوسته در معرض نسل‌کشی قرار دارد، هشدار داد.

این دفتر از جامعه جهانی و نهادهای سازمان ملل خواست فوراً و به‌طور مؤثر برای توقف این جنایت تعمدی علیه مردم غزه وارد عمل شوند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد