اشغالگران اسرائیلی مسجد ابراهیمی را به‌روی فلسطینیان بستند

سه شنبه 26 فروردين 1404
17:06
اشغالگران اسرائیلی مسجد ابراهیمی را به‌روی فلسطینیان بستند رژیم اشغالگر "اسرائیل"؛ امروز سه‌شنبه، حرم ابراهیمی واقع در شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری را به‌روی نمازگزاران فلسطینی بست و به مناسبت عید فصح یهودی، به شهرک‌نشینان اجازه دسترسی کامل به این مکان مقدس اسلامی را داد.

العالم - فلسطین اشغالی

به‌گزارش منابع محلی، این اقدام در راستای سیاست ادامه‌دار اشغالگران برای تقسیم زمانی و مکانی مسجد ابراهیمی انجام شده و در این مدت، حتی تردد فلسطینیان در اطراف مسجد نیز ممنوع اعلام شده است.

"اکرم التمیمی"، مدیر مساجد اداره اوقاف الخلیل، تأیید کرد "تعطیلی مسجد در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه به بهانه عید فصح یهودی صورت گرفته است".

وی افزود که "اشغالگران صهیونیست تمامی بخش‌های مسجد، از جمله بخش اختصاصی مسلمانان، را برای شهرک‌نشینان گشوده‌اند".

قابل ذکرست که اشغالگران هر ساله در ۱۰ روز مشخص از جمله اعیاد مذهبی یهودی، مسجد ابراهیمی را به‌روی فلسطینی‌ها می‌بندند و در مقابل، در ۱۰ روز مذهبی اسلامی از جمله جمعه‌های ماه رمضان، شب قدر، و عید قربان، به مسلمانان اجازه دسترسی کامل به مسجد را می‌دهند.

این تقسیم ناعادلانه پس از قتل عام خونین سال ۱۹۹۴ توسط یک شهرک‌نشین یهودی علیه نمازگزاران فلسطینی در این مسجد، رسمی شد.

در حالی که شهر قدیمی الخلیل و مسجد ابراهیمی تحت کنترل نظامی رژیم اشغالگر قرار دارند، حدود ۴۰۰ شهرک‌نشین یهودی با حمایت نزدیک به ۱۵۰۰ سرباز اسرائیلی در این منطقه ساکن هستند.

این اقدام در شرایطی رخ می‌دهد که غزه همچنان زیر بمباران‌های گسترده رژیم صهیونیستی قرار دارد و طبق آمارهای رسمی فلسطینی، از آغاز حملات در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، بیش از ۱۶۷ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند که بیشتر آنان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

همچنین بیش از ۹۴۸ فلسطینی در کرانه باختری به شهادت رسیده و بیش از ۱۶ هزار نفر بازداشت شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند