گروسی وارد تهران شد

چهارشنبه 27 فروردين 1404
18:15
گروسی وارد تهران شد مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راس هیاتی فنی برای دیدار با مقامات ایرانی، وارد تهران شد.

العالم - ایران

«رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته جاری در دیدار با «رضا نجفی» سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین گفت: تداوم تعامل و همکاری با آژانس در زمانی که راه حل‌های دیپلماتیک ضرورت دارد، ضروری است.

گروسی عصر امروز (چهارشنبه) با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار خواهد کرد و روز پنجشنبه با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار خواهد کرد.

در پی صدور قطعنامه در شورای حکام علیه ایران در آذرماه ۱۴۰۲، مدیرکل آژانس ماموریت یافت تا گزارش جامع و به‌روز شده‌ای درباره فعالیت‌ها و برنامه‌ هسته‌ای ایران نهایتا تا بهار ۲۰۲۵ تهیه و در اختیار اعضای شورای حکام قرار دهد.

سفر دو روزه گروسی به تهران علاوه بر پیگیری همکاری‌های دو جانبه میان ایران و آژانس، درباره اجرای قطعنامه مذکور است.

0% ...

آخرین اخبار

مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند