22 عملیات دریایی و 16 حمله موشکی یمن به مناطق مهم درگیری

پنج‌شنبه 28 فروردين 1404
20:40
22 عملیات دریایی و 16 حمله موشکی یمن به مناطق مهم درگیری رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، با قدرت و توان نظامی کشورش ، جهان را تهدید و حتی باج خواهی می کند. گاهی چین و روسیه و گاهی ایران را تهدید می کند و نهایتا می خواهد از همه دنیا باج خواهی  کند.

العالمیمن

عابد الثور،یکی از کارشناسان نظامی و راهبردی یمن گفت: آمریکا در طول یک ماه تجاوز نتوانست هیچ تغییری در یمن ایجاد کند و تنها اقدامش، کشتار کودکان و زنان بیگناه بود و از نظر نظامی به هیچ یک از اهدافش نرسید بلکه به‌شدت شکست خورد.

وی افزود: آمریکا علیرغم اعزام ناوشکن های خود و اظهارات تهدید کننده اش نتوانست اقدام ارزشمندی در یمن انجام دهد و امروز خود را در تنگنای واقعی می بیند.

صدها حمله نافرجام به یمن نیز نتوانست حمایت از غزه را متوقف یا توانایی‌های نظامی آنان را محدود کند. بلکه نیروهای یمنی بیش از 22 درگیری دریایی موفق با موشک های بالستیک و دریایی انجام دادند.

نیروهای یمنی همزمان با حملات بی وقفه آمریکا،بمباران و مانور هواپیماهای رادارگریز و بمب افکن های استراتژیک و اخیراً جنگنده اف ۳۵ ، بیش از 16 حمله موشکی مافوق صوت انجام داده و پهپادهای پیشرفته در اعماق رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و چهار پهپاد آمریکایی MQ-9 را ساقط کرده اما هیچ یک از اقدامات واشنگتن اهداف از پیش تعیین شده ترامپ را محقق نکرد.

هیچ یک از پیش بینی های آمریکا یک ماه پس از تحولات استراتژیک، درست از آب درنیامد و یمن پیروز شد و پدافندهای مدرن اسرائیل در رهگیری موشک ها و هواپیماهای یمنی شکست خورد و پدافند یمنی در سرنگونی پیشرفته ترین هواپیمای آمریکایی یکی پس از دیگری موفق شد و میلیون ها شهرک نشین با هر حمله یمن به پناهگاه ها فرار کردند در حالی که در مقابل میلیونها یمنی هفتگی در صدها میدان برای مقابله با بمب های استراتژیک به میادین آمدند و نیروهای یمنی، هر حمله آمریکا با هدف حفاظت از «اسرائیل» را با عملیات گسترده‌تر پاسخ دادند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد