تظاهرات گسترده در کرانه باختری به مناسبت روز اسیر فلسطین

پنج‌شنبه 28 فروردين 1404
21:19
هزاران فلسطینی در کرانه باختری روز اسیر فلسطین  مصادف با 17 آوریل را گرامی داشتند. سازمان اسرای فلسطینی تأکید کردند که بیش از یک میلیون فلسطینی از سال 1967 بازداشت شدند

العالمفلسطین اشغالی

اینجا مادری است، که بار غم بر دوشش سنگینی می‌کند، اینجا دختربچه‌ای است، اینجا پسری است که منتظر دوستش است، اینجا خواهری است، اینجا برادری است که بزرگ و جوان شده و از برادرش که هنوز پشت میله‌های زندان به سر می‌برد، سخن گفتند. این زن پسرانی داشت که ناگهان به اسارت زندان های رژیم اشغالگر اسرائیل درآمدند. و او سال ها منتظر آزادیشان بود. دو نفرشان آزاد شدند و سومین پسر هنوز همانجاست و او امروز در روز اسیر فلسطینی آمده، به این امید که رنج چندین دهه اش پایان یابد.

نسرین ابوغربیه، مادر یک اسیر فلسطینی گفت: وضعیت بسیار سخت و مرگبار است. ما همیشه با اضطراب، ترس و استرس زندگی می کنیم. هر بار از سهل انگاری های پزشکی و گرسنه نگاه داشتن اسرا توسط مسئولان زندان می‌شنویم، این اقدامات باید پایان یابد . نهادها باید برای متوقف کردن این سیاست‌هایی که اسرا را می کشد ، تلاش کنند

در همین حال هزاران فلسطینی در شهرهای کرانه باختری، در تظاهرات روز اسیرفلسطین به خیابان ها آمدند. این روز مختص فلسطینی هاست، به ویژه که همه خانواده های فلسطینی بدان مبتلا هستند و هر خانواده ی فلسطینی دستکم یکی از اعضایش اسیراست. بر اساس آمار نهادهای اسرا ، از سال 1967، بیش از یک میلیون فلسطینی زندانی شدن در زندان های رژیم اشغالگر را تجربه کرده اند.

قدوره فارس، رئیس کمیسیون امور اسرای فلسطین گفت: مردم فلسطین دراین تظاهرات با اسیران تجدید بیعت می کنند: اولاً به مبارزه خود مطابق با رهنمود و رویکرد اسیران ادامه دهند و ثانیاً ملت فلسطین متعهد می شود از اسیران حمایت کند زیرا آنان در جنگ انتقام جویانه ای قرار دارند که تا الان در فاصله یک سال و نیم، 64 شهید داشته و این بی سابقه است.

گفتنی است تجربه بازداشت در ذهن فلسطینی ها حک شده و آنها را رها نمی کند زیرا بخشی از زندگی روزمره آنهاست.

0% ...

آخرین اخبار

مرکز فرماندهی آمریکا در الازرق زیر آتش موشک‌های خیبرشکن


پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد