القسام ازمنهدم شدن ۵ خودروی زرهی ومنفجر کردن تونل بر روی صهیونیست ها خبر داد+ فیلم

جمعه 29 فروردين 1404
22:00
رژیم اشغالگر صهیونیست با گذشت بیش از یک سال و نیم از شروع جنگ نسل کشی علیه مردم غزه، ومحاصره‌ی سخت و تخریب گسترده زیرساخت های حیاتی ، هنوز نتوانسته است صدای موشک‌ها، توپ‌ها و تفنگ‌های مقاومت فلسطینی را خاموش کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

حتی در تیره‌ترین و دشوارترین شرایط جنگی ، مقاومت در غزه به شلیک موشک ها به عمق اراضی اشغالی فلسطین و مستعمرات دشمن ادامه داده و عملیات کمین و حملات کشنده ای را علیه نظامیان اشغالگررژیم صهیونیستی در مناطق مختلفی از این باریکه دوباره مدیریت وفعال کرده است.

عملیات چند وجهی گردان های القسام در خانیونس

گردان های القسام، شاخه ‌نظامی حماس، در آخرین بیانیه‌اش از انجام مجموعه‌ای از عملیات چند وجهی در جنوب خانیونس خبر داد و اعلام کرد که پنج خودروی زرهی دشمن را هدف قرار داده و تونلی را که نظامیان اشغالگردر آن سنگر گرفته بودند بر روی صهیونیست ها منفجر کرده است.

شایان ذکر است که رزمندگان گردان های القسام، در روز چهارشنبه با منفجر کردن سه مین انفجاری قوی، دو بلدوزر نظامی اسرائیلی از نوع "D9" را هدف قرار دادند.

همچنین با کشاندن نظامیان صهیونی به نزدیکی یک تونل مین‌گذاری‌شده، پس از سنگر گرفتن سربازان در داخل تونل، آن را با چند مین منفجر کردند که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای دشمن در منطقه‌ی قیزان النجار در جنوب خانیونس شد.

علاوه بر این، گردان های القسام، اعلام کردند که در روز پنجشنبه و در همان محل سه بلدوزر نظامی دیگر از نوع "D9" را با استفاده از خمپارهای "یاسین ۱۰۵"، مین "شواظ" و بمب‌های بشکه‌ای مورد هدف قرار داده اند.

مهار یورش نظامیان صهیونیست به شهر رفح

از سوی دیگر، گردان های القدس، وابسته به شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، امروز جمعه اعلام کرد که به مجموعه ای از نظامیان و خودروی های زرهی ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی که به شهر رفح در جنوب باریکه غزه نفوذ کرده بودند، حمله کرده است.

همچنین،این گردان ها، تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد رزمندگان گردان مقاومت فلسطین در حال آماده‌سازی خمپاره های "هاون" و موشک‌ها قبل از شلیک به اراضی اشغالی بودند.

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است