به خاطر دست داشتن در قتل‌عام عراقی‌ها صورت گرفت؛

واکنش حزب الدعوه عراق به دعوت از الجولانی برای حضور در بغداد

يکشنبه 31 فروردين 1404
17:26
واکنش حزب الدعوه عراق به دعوت از الجولانی برای حضور در بغداد دعوت نخست‌وزیر عراق از سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه برای حضور در نشست سران عرب در بغداد، پس از واکنش دبیر‌کل عصائب اهل‌الحق و چهره‌های سیاسی و دینی دیگر، صدای حزب الدعوه را نیز درآورد.

العالم ـ عراق

بنابر این گزارش، حزب الدعوه به صراحت به نقش الجولانی رییس حکومت انتقالی سوریه، در قتل‌عام عراقی‌ها اشاره و اعلام کرد: «این موضوع مطابق با قوانین بین‌المللی است، زیرا خون عراقی‌ها کم ارزش‌نیست که کسی که این خون را بر زمین ریخته و به حریم آن‌ها تجاوز کرده، به بغداد برای حضور در نشست سران عرب دعوت شود، یا از کسی استقبال شود که در جنایات مستند علیه این مردم دست داشته است.

این درست همان چیزی است که باید در عراق نیز انجام شود، در برابر کسانی که در جنایات وحشتناک علیه مردم آن دست داشته‌اند، صرف نظر از هرگونه توجیهی و برای احترام به خون عراقی‌ها و وفاداری به شهدایی که برای عزت و کرامت وطن جان خود را فدا کردند.

حزب الدعوه یادآور شد که نتانیاهو نمی‌تواند به بسیاری از کشورهای اروپایی سفر کند یا از آن‌ها عبور کند، آن هم به دلیل حکم صادره از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی علیه او. دولت‌ها و پایتخت‌های کشورهای مختلفی به دلیل احساسات مردمشان و پایبندی به حکم قضایی بین‌المللی از پذیرش او خودداری می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد


اسرائیل از ترس پهپادهای حزب الله، نیروهایش در جنوب لبنان را کاهش داد


«نه» قاطع وزیر دفاع پاکستان به درخواست ترامپ درباره سازش با رژیم صهیونیستی


عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد  


جنگ با ایران شکستی فاجعه‌بار برای امریکا و "اسرائیل"


همکاری آمریکا و عربستان برای ساخت کارخانه تولید پهپاد در نزدیکی ریاض


۲۸ عملیات کوبنده حزب‌الله علیه مواضع و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


نبیه بری: تنها با وحدت ملی می‌توان لبنان را آزاد و بازسازی کرد