احضار سفیر هلند به وزارت امور خارجه

جمعه 5 ارديبهشت 1404
13:45
احضار سفیر هلند به وزارت امور خارجه 
سفیر هلند در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس سازمان امنیت ملی این کشور علیه تهران، به وزارت خارجه ایران احضار شد.

العالم - ایران

به‌دنبال طرح ادعاهای بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی سازمان امنیت ملی هلند، «امیل فردریک دوبونت» سفیر این کشور در تهران از سوی «علیرضا یوسفی» مدیر کل غرب اروپای وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید ایران در این خصوص به وی ابلاغ شد.

در این جلسه احضار، مدیر کل غرب اروپای وزارت امور خارجه ادعاهای مندرج در گزارش سالیانه نهاد امنیت ملی هلند علیه جمهوری اسلامی ایران را رد کرد و هرگونه دخالت ایران در عملیات سوء قصد در این کشور را بی‌اساس خواند.

یوسفی با مردود دانستن اظهارات سخنگوی وزارت کشور هلند در اتهام‌زنی به ایران و متعاقبا احضار سفیر جمهوری اسلامی ایران به دلیل مضحک «سوء ظن یا احتمالات» نهاد امنیت ملی این کشور علیه ایران، تصریح کرد: جای تاسف است که دستگاه دیپلماسی هلند به سادگی بر اساس «گمانه‌زنی» و «سوء ظن» تزریق‌شده از سوی نهادهای امنیتی این کشور و رژیم صهیونیستی، اتهام بی‌اساسی را متوجه ایران کرده و متعاقبا بر مبنای این دروغ مضحک سفیر ایران را احضار می‌کند.

مدیرکل اروپای غربی وزارت امور خارجه این اقدام وزارت خارجه هلند را نوعی فرافکنی آشکار و غیر قابل قبول از سوی این کشور توصیف و تصریح کرد طرفی که باید در مورد پناه‌دادن به مجرمان و تروریست‌های شناسنامه‌دار پاسخگو باشد، از جایگاه اخلاقی برای اتهام‌زنی به دیگران برخوردار نیست.

یوسفی از وزارت خارجه هلند دعوت کرد با اتخاذ رویکردی حرفه‌ای و محترمانه در مورد روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و خودداری از تکرار اتهام‌های ناصواب و بی‌مبنا، و نیز توقف حمایت‌های همه‌جانبه از رژیم نسل‌کش اسرائیل، نقش سازنده‌ای در قبال تحولات منطقه غرب آسیا ایفا نماید.

سفیر هلند اظهار داشت مراتب را به دولت متبوعش منتقل خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر


ادای احترام و رژه‌ متفاوت کاروان ورزشی ایران در افتتاحییه بازی های ساحلی آسیا


شهادت ۲ تن و زخمی شدن ۴ نفر در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت‌وگوی وزیران امور خارجه ایران و سریلانکا


فرمانده نیروی زمینی ارتش: هرگونه تعرض با پاسخ پشیمان‌کننده همراه است


نماینده ایران و سفیر واتیکان در قاهره توهین به ادیان الهی را محکوم کردند


کشته شدن عنصر تجزیه‌طلب مخالف ایران در سلیمانیه عراق+ فیلم


اطلاعیه پدافند غیرعامل کشور در پی انتشار خبر اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا