کانادا محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

شنبه 6 ارديبهشت 1404
11:47
کانادا محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد نخست وزیر کانادا، محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: نباید از غذا به‌عنوان «ابزار سیاسی» استفاده شود.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری رویترز نوشت: مارک کارنی از (رژیم) اسرائیل خواست به برنامه جهانی غذا اجازه دهد فعالیت خود در غزه را از سرگیرد.

اظهارات کارنی ساعاتی بعد از اعلام سازمان برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد درباره تمام شدن ذخایر غذایی به دلیل تداوم اقدام رژیم صهیونیستی در جلوگیری از انتقال غذا و مایحتاج ضروری به غزه مطرح شد.

نخست وزیر کانادا در پیام رسان ایکس نوشت: برنامه جهانی غذا به تازگی اعلام کرد که ذخایر غذایی غزه به دلیل محاصره اسرائیل تمام شده است.

کارنی افزود: برنامه جهانی غذا باید اجازه پیدا کند فعالیت خود را برای نجات جان غیرنظامیان از سرگیرد.

نخست وزیر کانادا در پیام خود نوشت: به همکاری با متحدان مان برای برقراری آتش بس دائمی و بازگرداندن فوری همه اسرا ادامه می دهیم.

سازمان جهانی غذا روز جمعه اعلام کرد که آخرین ذخایر غذایی را به آشپزخانه تهیه غذا در غزه منتقل کرده است و انتظار می رود این تاسیسات در چند روز آینده از مواد غذایی کاملا تهی شود.

این سازمان اعلام کرد که بیش از هفت هفته است است که هیچ کمک تجاری یا انسان دوستانه ای وارد غزه نشده است زیرا همه گذرگاه های اصلی مرزی بسته شده اند.

رژیم صهیونیستی، بحران گرسنگی و قحطی در غزه را تکذیب کرده است. این رژیم مدعیست حماس از کمک ها به نفع خود استفاده می کند؛ ادعایی که حماس آن را تکذیب کرده است.

دفتر رسانه ای غزه روز جمعه اعلام کرد که قحطی به یک واقعیت برای نوار غزه با جمعیت دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تبدیل شده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه مدعی شد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار داده تا اجازه دهد مواد غذایی و دارو به غزه برسد.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم