ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به یمن

دوشنبه 8 ارديبهشت 1404
21:13
ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به یمن جنگنده‌های آمریکا در ادامه تجاوزات خود به یمن، امشب مجددا برخی از مناطق دو استان صنعا و عمران را بمباران کردند.

العالم-یمن

استاندار صنعا دوشنبه‌شب اعلام کرد جنگنده‌های آمریکایی، شهرستان «بلاد الروس» واقع در جنوب استان صنعا را هدف قرار دادند.

ارتش آمریکا امشب همچنین سه بار بحش حرف سفیان در استان عمران یمن را هدف قرار داد.

عصر امروز دوشنبه، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن در سخنانی گفت: «در چند ساعت گذشته، دشمن آمریکایی مرتکب دو قتل عام شد: اولین قتل عام در صنعا و دومین قتل عام، هدف قرار دادن یک مرکز اسکان مهاجران از چندین کشور آفریقایی در استان صعده بود.»

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد: «در پاسخ به تجاوز و قتل عام غیرنظامیان در این کشور، نیروهای مسلح ما ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و کشتی‌های جنگی آن را هدف قرار داده‌اند.»

سرتیپ یحیی سریع اضافه کرد: «درگیری با ناو ترومن و ناوچه‌های جنگی آن در عملیات مشترکی توسط نیروهای دریایی، هوایی و موشکی با استفاده از تعدادی موشک کروز و بالستیک و پهپاد طی ساعات گذشته انجام شده است.»

0% ...

آخرین اخبار

رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست


ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان


رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان شد


حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق روستایی شمال یمن


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس به ریاست الحیه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر


دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره: حمله به مدرسه میناب نقض صریح حقوق بین‌الملل است