یمن: انگلیس منتظر عواقب حملات تجاوزگرانه خود باشد

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404
10:31
یمن: انگلیس منتظر عواقب حملات تجاوزگرانه خود باشد در پی حملات آمریکا و انگلیس به یمن دولت نجات ملی این کشور به دولت انگلیس هشدار داد.

العالم ـ‌ یمن

بنابر گزارش المیادین، دولت نجات ملی یمن اعلام کرد: دشمن انگلیسی باید مهلکه ای که وارد آن شده را در نظر بگیرد و منتظر پیامد حملات تجاوزگرانه خود باشد.

دولت صنعا تاکید کرد: تجاوز به کشور ما در چارچوب تحرکات مداوم دو دشمن (آمریکا و انگلیس) در حمایت از اسرائیل انجام شد تا غزه را هدف قرار دهند و به نسل کشی مردم فلسطین ادامه دهند.

دولت نجات ملی یمن خاطرنشان کرد: چالش ها هر چه که باشد، یمن با مثلث شرارت یعنی آمریکا، انگلیس و اسرائیل و دنباله روهای آن ها مقابله خواهد کرد.

آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند.

با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می‌دهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمین‌های اشغالی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم