حزب الله: خلع سلاح ما کلامی پوچ و بیهوده است

شنبه 13 ارديبهشت 1404
12:26
حزب الله: خلع سلاح ما کلامی پوچ و بیهوده است یکی از رهبران حزب الله لبنان تاکید کرد که دشمن از سلاح مقاومت هراس دارد و مساله خلع سلاح کلامی بیهوده و پوچ است.

العالم ـ لبنان

محمود قماطی، نائب رئیس شورای سیاسی حزب الله لبنان گفت: به دلیل مقاومت افسانه ای و شجاعانه در مرزها و همچنین محافظت از قدرت لبنان با راهبرد سه گانه، دشمن صهیونیستی در ترسیم خاورمیانه جدید شکست خورد.

وی گفت: ما عزیزترین رهبران خود و در راس آن ها شهید سید حسن نصرالله را از دست دادیم، حال می خواهند بدون هیچ بهایی سلاح مقاومت را بگیرند، این جمله بدین معنا نیست که ما می خواهیم با یک بها سلاح خود را بدهیم.

این عضو حزب الله افزود: آن ها همچنان از سلاح مقاومت می ترسند و مساله بازسازی لبنان را به سلاح ربط می دهند و همه این ها کلامی پوچ و بیهوده است.

پیش از این نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان گفت: سلاح ما برگ برنده‌ای است که بدون اجرای کامل آتش بس و گفت وگو درباره سرنوشت این سلاح، از آن دست نخواهیم کشید.

وی از گفت وگوی مورد نظر جوزف عون رئیس جمهور لبنان با حزب الله و اظهار نظر حساب شده او و توضیح منظور سخنان خود درباره حزب الله استقبال و ابراز خرسندی کرد.

بری اضافه کرد: اما اعمال فشار بر دشمن برای عمل به تعهدات خود در چارچوب توافق آتش بس نیز مهم است.

وی گفت: ما به همه تعهدات خود عمل کرده‌ایم و هیچ شکی در آن نیست، اما دشمن صهیونیستی به تعهدات خود عمل نکرده و این مسئولیت آمریکا است.

بری اظهار کرد: براین اساس ما همه برگه‌های برنده خود را تحویل نخواهیم داد.

رئیس پارلمان لبنان گفت: لبنان در توافق آتش بس دو تعهد داشته که شامل استقرار ارتش در جنوب و عقب نشینی حزب الله به جنوب رودخانه لیطانی است که به هر دو عمل شده و از آن زمان حتی یک گلوله شلیک نشده است.

بری اضافه کرد: دشمن به تعهدات خود که آتش بس کامل و خروج کامل از خاک لبنان است عمل نکرده بلکه بر تجاوزها و حملات خود افزوده است.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان غزه در حملات رژیم صهیونیستی


۴۲۴۷ شهید در حملات ۴ ماهه رژیم صهیونیستی به لبنان


۵ کشته براثر ۲ انفجار قلب سرزمین های اشغالی+ فیلم


هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند